2777
2789
عنوان

بخاطر جهیزیه نمیشه ماشین بخرم

679 بازدید | 57 پست

من ۶۰۰ تومن پول دارم و بخاطر مبل نمیتونم ماشین بخرم.مبل انقدر گرونه کمتر از ۲۰۰ تومن نمیشه سرویس چوب.با ۴۰۰ هم ماشین نمیدن واقعا نمیدونم چیکار کنم

من تنها نیستم؛ خدا با منه...!🌱♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بذار بانک وام بگیر قسط بده

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

۴۰۰ رو بذارم بانک؟

مبلو اگه تا چند ماه لازم نداری ۶۰۰ هم می تونی بذاری

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

برای جهاز دست دو ببرم خیلی زشت نیس؟

نه ممکنه موریانه  یا ساس داشته باشه

مبلو اگه تا چند ماه لازم نداری ۶۰۰ هم می تونی بذاری

اردیبهشت عروسیه ولی قراره بهمن خونه بگیریم.از بهمن ک لازم نیس مبل ببرم نه؟نمیدونم چیکار کنم ک بتونم ماشین بخرم

من تنها نیستم؛ خدا با منه...!🌱♥️

برای جهاز دست دو ببرم خیلی زشت نیس؟

دست دوم داریم تا دست دوم. کسی هم قرار نیست بفهمه. خیلی ها به دلیل مهاجرت، لوازم بسیار خوبی رو (نسبت به جنس نویی که شما قراره بخرید) با قیمت خیلی مناسب واگذار میکنن. 

به نظرم حداقل برای لوازم چوبی، فکر خوبیه. 

اردیبهشت عروسیه ولی قراره بهمن خونه بگیریم.از بهمن ک لازم نیس مبل ببرم نه؟نمیدونم چیکار کنم ک بتونم ...

بروبان قرض‌الحسنه  اونا شرایطو میگن بعد تصمیم بگیر

اردیبهشت عروسیه ولی قراره بهمن خونه بگیریم.از بهمن ک لازم نیس مبل ببرم نه؟نمیدونم چیکار کنم ک بتونم ...

پول تو بزار ویپاد سریع سکه ت جمع میشه وام بهت میدم با پول وام ت مبل بگیر