2777
2789
عنوان

بخاطر جهیزیه نمیشه ماشین بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 57 پست
خب مبل و تخت وسایل اصلی هست نگیرم بد میشه ولی دلمم نمیاد این همه پول بدم ب چوب

سرویس خواب بگیر الان  مبلو بعدا قسطی بخر  ماشین رو بزار اولویت 

اَللّهُمَّ اغْفِرْ لِيَ الذُّنُوبَ الَّتِي تَحْبِسُ الدُّعَاء(خدایا ببخش آن گناهانم را که دعایم را حبس کرده) )))))درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم   >>> به نام خدای صحرای طبس......<<<                         ●●روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/ ●●                       ●● من سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد ●●          >> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"                                                   حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"                                  مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی ))))                                                                                                               ***در خود بطلب هر آنچه خواهی  ،که تویی **                    یا کاشف الزفرات(ای برطرف کننده آه های بلند و نفس های عمیق)  خدایا من منتظر معجزه ت هستم 💚                       

ماشین چرا واجبه؟از حمل و نقل عمومی استفاده کن.مبل هم اصلا لازم نیست، قدیما دیده بودی پتو پهن میکردیم ...

جواب خانواده شوهرو چجور بدم وگرنه از خدامه زندگی بدون دردسر

من تنها نیستم؛ خدا با منه...!🌱♥️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بانک دیجیتال پاسارگاد شما اگه شصت تونن بزارید توی بیست روز پنجاه وام بهت میده حالا اگه تا بهمن که م ...

سودش چند درصده؟

من فقط برای صاحب تاپیک نظر میزارم منو ریپلای نکنید و اگر کنید به هیچ عنوان نمیخونم🩵

سرویس خواب بگیر الان مبلو بعدا قسطی بخر ماشین رو بزار اولویت

چون خودم باید قسط بدم میترسم نتونم.نمیدونم از کجا سرویس چوب بگیرم ک ارزون بیوفته پولم الکی نره بتونم جاش ماشین بگیرم یا همین طلارو نفروشم

جواب خانواده شوهرو چجور بدم وگرنه از خدامه زندگی بدون دردسر

خانواده شوهر مهم نیست.

این ذهن خودته که از اونا هیولا درست کرده و می ترسه!

حرف بقیه مهم نیست، بگو ندارم و دلمم نمیخواد بدهکار کسی بشم یا حتی برم زیر قسط، از زندگی ساده هم لذت میبرم.

خانواده شوهر مهم نیست.این ذهن خودته که از اونا هیولا درست کرده و می ترسه!حرف بقیه مهم نیست، بگو ندار ...

آره خب اینم هست.اما خانوادمم متاسفانه پشتم نیستن و میگن باید عین ۶۰۰ میلیون رو جهاز ببری در صورتی ک این فکر اقتصادی نیس همش ضرره 

دیوار پره من تهرانم تو تولیدی ها پره مبل ارزون

خب منم تهرانم چه خوب.

مثلا این عکس ک ۱۸ تومنه مبله از کجاس تولیدیش کجاس

خب منم تهرانم چه خوب.مثلا این عکس ک ۱۸ تومنه مبله از کجاس تولیدیش کجاس

مبل راحتی نیلپر 

تو شهرک ولیعصر

من فقط برای صاحب تاپیک نظر میزارم منو ریپلای نکنید و اگر کنید به هیچ عنوان نمیخونم🩵