2777
2789

به جنگ و پهوا گذشت فرصت سوتی دادن فراهم نشد

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

😟😟😟😟😟😟😟😟😟😟😟رفتیم رستوران ب مناسبت روز مرد گفتم مهمون من کارت پولمو اشتباهی برده بودم موجودی نداشت یعنی با خاک یکسان شدماااا

وقتی درکنارم نیستی گویی گمشده ایی دارم که چون سرگردانان پیاپی در جستجویش هستم گمشده ایی عزیزو دوستداشتنی دلخوشی روزهای سختم شادی بخش قلب خستم تو بهترین هدیه ی خداوند بمن هستی پسرم👶....................‌‌............من donya1377 سابق هستم میدونم اسم کاربریم سخته معنیش عشقم رهام هستش ولی بهم بگین دنیا😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوران نامزدی ک هنو سوتی ندادم اما روزی ک اومدن خاستگاری شوهرم بهم گفت خداحافظ منم هول شدم گفتم مرسی ک اومدییییین خاستگاریم 😏حالا شوهر خواهرم جلو جمع داد میزنه هول کرده مینا

جواب ابلهان خاموشیست

من چندوقت پیش رفته بودم خونه نامزدم اینا چون راهمون دوره موقع خداحافظی همیشه احساسی میشیم😢😢😢منو بغل کرده بود و حرفای عشقولانه میزدیم همین که داشت بوسم میکرد یهو مامانش درو باز کرد بنده خدا اصلا نمیدونست ما پشت دریم یهو چشم تو چشم شدیم بیچاره درو بست رفت اصلا برا خدافظی هم نیومد چقد مادرشوهر باحیایی دارم من😂😂😂😂

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫

من قبلا با یه آقایی دوس بودم از آشناهامونم هست

دیروز دیدمش تو خیابون یهو یاد اون موقع ها افتادم

یه 10 دقیقه بعدش نامزدم زنگ زد سر یه حرفی عصبی شدم از دستش

یهو گفتم ااه مهدی لوس نشو ( اسم اون اقا ) رو اشتباه گفتم

خودم یهو نفسم گرفت  

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  

روز مادر به مادر شوهرم گفتم با اصرار بریم  برات کادو‌بخرم  ازمن‌اصرار ازمادرشوهرم  خواهش که نه ممنون من چیزی نمیخوام خلاصه باکلی اصرار یه پیراهن انتخاب کرد وقتی اومدم حساب کنم موجودی نداشتم  دراوندلحظه دلم میخواست بررررم‌تووووزمین😆

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻