2777
2789
عنوان

خانومها یه همفکری بهم میدین

173 بازدید | 15 پست

سلام 

خانومها الان چند ماهی هست برادرزاده همسرم از همسرم پول قرض میگیره به همسرمم میگم جبهه میگیره و میگه خوب پس میده ما هم شرایط زندگیمون طوری نیست که بخوایم هر ماه قرض بدیم پول هم به سختی در میاد خودمم کلی صرفه جویی میکنم بنظرتون چه بگم به همسرم که دیگه اینکارو نکنه یا مثلا غیر مستقیم  به برادرزاده اش چی بگم که بفهمه کارش درست نیست

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد

هیچکاری ازت برنمیاد تا شوهرت بخودش بیاد زیادم نگو ک حساس میشه 

وقتی درکنارم نیستی گویی گمشده ایی دارم که چون سرگردانان پیاپی در جستجویش هستم گمشده ایی عزیزو دوستداشتنی دلخوشی روزهای سختم شادی بخش قلب خستم تو بهترین هدیه ی خداوند بمن هستی پسرم👶....................‌‌............من donya1377 سابق هستم میدونم اسم کاربریم سخته معنیش عشقم رهام هستش ولی بهم بگین دنیا😄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت خرج کن....بد عادت میشه ها

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
صرفه جویی بعضی مواقع خوب نیس.اگرقراره صرفه جویی کنی همسرت براحتی قرض بده اینطوری فشار رو شماس

باید رویه ام رو تغییر بدم 

بهش بگو تو قراره تاکی بهش پول بدی مگه خودش پدرمادر نداره بره از باباش پول بگیره

متاسفانه پدر ش هم مثل خودشه 

کلی صرفه جویی نکن که شوهرت پول بی زبونو ببره بده اینو و اون. ریخت و پاش کن. پیشنهادم اینه

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!
صرفه جویی بعضی مواقع خوب نیس.اگرقراره صرفه جویی کنی همسرت براحتی قرض بده اینطوری فشار رو شماس

آنقدر عصبانی هستم گفتم به خواهر همسرم بگم یه فکری با هم بکنیم بلکه اینا دست بردارن از کارشون نمی دونم چیکار کنم یا به خود برادرزاده اش یجوری بفهمونم

آنقدر عصبانی هستم گفتم به خواهر همسرم بگم یه فکری با هم بکنیم بلکه اینا دست بردارن از کارشون نمی دون ...

نه عزیزم اینکه به خواهر همسرت بگی یا به بردار زادش اصلا بنظرم کار درستی نیست.بنظرم بهتره رونرو تغییر بدی.نه اینکه ریخت و پاش کنی اما صرفه جویی هم نکنی

خدایا امیدم تویی
نه عزیزم اینکه به خواهر همسرت بگی یا به بردار زادش اصلا بنظرم کار درستی نیست.بنظرم بهتره رونرو تغییر ...

هر وقت از همسرم چیزی خواستم واقعا کوتاهی نکرده ولی خوب باید ماهیانه ازش بگیرم و خریدهامم به تعویق ننداز م تا دیگه اینجوری راحت قرض نده