سلام دوستان.شب همگی بخیر.خواستم یکم درودل کنم...منو همسرم ۱۲ ساله ازدواج کردیم و الان یه پسر رساله دارم.همسرم بشدت خسیسه،خاله زنکه،هرچی رو حذف میکننه،هرچی رو بزذگمیکنه،تو زندگی گذشت نداره،اصلا بامن بعنوان زن رفتارش درست نیست،گرچه جاش باشه میدونه چطور با یه زن خوب و درست رفتار کنه ولی بامن اصلا....محبت کلامی و جسمی هرکز،همیشه خدا طلبکاره،مثلا من یه چیزی از دستم بیفته جوری با نفرت منو نگاه میکنه...،وضعش خیلیییی خوبه ولی نه خونه میخره نه ماشین،یه خونه حومه شهر اجاره کرده با نم و رطوبت زیاد بدون کمد دیواری،فقط واسه اینکه دو تومنی بیشتر اجاره نده،در کل من هیچ ارزش واسش ندارم،اصلا و ابدا،اوایل قهر میکرد ۱۰ روز منم آخر تحملم تموم میشد و منت میکشیدم و بعد یه روز سنگ شدم از اون به بعد خودش پیشقدم میشد و من میبخشیدم.اخرین بازی که ۱۴ روز قهر کرد من رفتم جلو و حاضر نبود آشتی کنه و من میدیدم بچم داره اذیت میشه،از اون روز زرتی سر هر چی ۱۰ روز ۱۰روز قهر میکنم و من میرم جلو و اونم طاقچه بالا میزاره،الانم سر چیز بیخود بتمن قهره،خیل یبخود.ومن دیگه نمیخوام برم جلو.البته من اینقدر ضعیفم که ۱۰روز باوجود کاراش حرف نمیزدم خیلیییی غصه می خوردم.ولی میخوام عزت نفس مو حفظ کنم.چه راه هوایی پیشنهاد میکنید