2777
2789
عنوان

بین این دوتا مرد کدوم رو برای ازدواج انتخاب میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 53 پست
اخه طرف دیگه تا این سن مجرد مونده هرکار دلش میخاسته کردههرچی میخاسته تجربه کنه رو کردهالان دتبال یه ...

اسی مورد اولو انتخاب کن چون حست ب اون بیشتره بچه هم زود بیاری اشکال نداره چون طرف آدم درست حسابیه

فقط یچیزی میشه بمنم بگی چطوری جذب کردی منم اینطور کیسی میخام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه میخاستن تحقیر کنن که نمیومدن سمت دخترهاولی که میدونم‌ اینطور نیست اصلا چون تو فامیل خودشونم دختر ...

خب میان سمت دختره به دلایل خیلی زیاد اولا چون شانس اینکه دختر غیر پزشک قبولشون کنه زیاده دوما دخترای غیر پزشک مخصوصا خانه دار خب تایم زیادی دارن برای خونه و زندگی ولی خب در کل انکار پذیر نیس چون بعدا تحت تاثیر قرار میگیرن و چون شما پزشک نیستین خیلی از روابط و موقعیت های شغلی ایشون باعث میشه درکش نکنی مثلا پزشکا کلا با خانوما راحتن تو مطب و ... ساعت کاری مشخصی ندارن و خیلی چیزای دیگه که باید جز اونا باشی تا بدونی 

اسی مورد اولو انتخاب کن چون حست ب اون بیشتره بچه هم زود بیاری اشکال نداره چون طرف آدم درست حسابیهفقط ...

خب اگه خود طرف از بچه دار شدن بترسه چی؟

مثلا رو طاهر و اندامش حساس باشه .بعدم زن و مرد خوبیش اینه که اوایل که بچه ندارن باهم صمیمیت بیشتری دارن

بچه ممکنه اون صمیمت رو از بین ببره؟

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
خب میان سمت دختره به دلایل خیلی زیاد اولا چون شانس اینکه دختر غیر پزشک قبولشون کنه زیاده دوما دخترای ...

شغل شون تو بیمارستان و اینطور جاها نیس که شیفت وایسن 

مطب شخصی دارن و کارشون دست خودشونه

دومی هم تو یکی از شاخه های دندون تخصص داره و کار اونم شیفت شب و اینطور چیزا نداره

بعدشم فرض بر این بگیر دختره اوکی باشه و خودشم خیلی دلش نخواد شوهره بچسبه بهش و همش خونه باشه 

هیچکدوم شونم با خانوما صمیمیت زیادی و جلف بازی ندارن  

اما همکاراشون خانومن بهرحال

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
از خصوصیات اخلاقی شون هم بگوبنظرم اخلاق و شخصیت طرف مهمتره

تا حدی گفتم 

اولی دست و لبازه، مستقله اما مامانشو خیلی دوسداره 

خاکیه و اهل پز و شواف نیس، رک حرف میزنه

اما خیلی سرشو با کارش گرم کرده و شغلش خیلی براش مهمه

قدرت طلبم هست و همیشه دیگران براش کار کردن برا همینم کلا شخصیتش اینطوره

دومی زودرنج و حساسه 

مهربونه، تنها زندگی میکنه و از خانوادش دوره چون شهر دیگن

درونگراتره و کارش یکم سبک تره از اولی 

اما ادم پیچیده تریه نسبت به دومی چون درونگراست 

تا حدی گفتم اولی دست و لبازه، مستقله اما مامانشو خیلی دوسداره خاکیه و اهل پز و شواف نیس، رک حرف میزن ...

اگه من بودم هیچکدوم نمیپسندیدم

«از خودم شرمنده شدم وقتی فهمیدم زندگی یک جشن بالماسکه بود درحالیکه من با چهره واقعی ام در آن حاضر بودم.»