2777
2789
عنوان

ارتودنسی😬😢🤕😪

81 بازدید | 11 پست

نونم کم بود آبم کم بود

چرا ارتودنسی کردم؟

دیروز دکتر سیم دندونامو عوض کرده 

هیچی جز سوپ نمیتونم بخورم از درد‌😰😰😰

خیلی درد داره‌...😭😭😭

کسی تجربه ای داره؟

مسکن دردشو کم نمیکنه.

میلیاردها انسان در جهان متولد شده اند؛ اما هیچ یک اثر انگشت مشابه نداشته‌اند. اثر انگشت تو، امضای خداوند است که اتفاقی به دنیا نیامده‌ای و دعوت شده‌ای تو منحصر به فردی مشابه یا بدل نداری تو اصل اصل هستی و تکرار نشدنی وقتی انتخاب شده بودن و منحصر به فرد بودنت را یادآوری کنی؛ دیگر خودت را با هیچکس مقایسه نمی‌کنی و احساس حقارت یا برتری که حاصل مقایسه کردن است از وجودت محو می‌شود.حسین الهی قمشه‌ای

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیفین هیدرامین توو دهنت غرغره کن 

خیلی بده، آدم انگار هیچ وخ سیر نمیشه 

غذاهای بو دار مثل کتلت و اینا باز بخوری بهتره 

ضمن اینکه اون دندون بااااید لق بشه هرچی بیشتر باهاش بجوی، به نفع خودته 

موز هم بخوری خوبه 

ولی برا دردش مسکن کلا خوبه باز بهتر دیفین هیدرامین ه 

آب نمک هم زیاد توو دهنت غرغره کن 

باید تحمل کنی الکی مسکن نخور بقیه بدنت هم داغون میشهبگیر بخواب دردش رو کمتر حس می‌کنی یا چیز گرم بخو ...

آخه دردش میزنه تو چشمام و تو مغز سرم.

کل سرم درد میکنه.

میلیاردها انسان در جهان متولد شده اند؛ اما هیچ یک اثر انگشت مشابه نداشته‌اند. اثر انگشت تو، امضای خداوند است که اتفاقی به دنیا نیامده‌ای و دعوت شده‌ای تو منحصر به فردی مشابه یا بدل نداری تو اصل اصل هستی و تکرار نشدنی وقتی انتخاب شده بودن و منحصر به فرد بودنت را یادآوری کنی؛ دیگر خودت را با هیچکس مقایسه نمی‌کنی و احساس حقارت یا برتری که حاصل مقایسه کردن است از وجودت محو می‌شود.حسین الهی قمشه‌ای

بروفن و استامینوفن باهم بخور و بخواب

چندروز فقط غذای ابکی بخور فشارنیار

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

دیفین هیدرامین توو دهنت غرغره کن خیلی بده، آدم انگار هیچ وخ سیر نمیشه غذاهای بو دار مثل کتلت و اینا ...

جدی؟ من فکر میکردم نباید زیاد باهاش چیزی بجوم.

دیفن هیدارمین چه تاثیری داره عزیزم؟

دیفین هیدرامین توو دهنت غرغره کن خیلی بده، آدم انگار هیچ وخ سیر نمیشه غذاهای بو دار مثل کتلت و اینا ...

شاید باورتون نشه موز هم نمیتونم گاز بزنم.

ریز ریز میکنم قورت میدم.🤕

جدی؟ من فکر میکردم نباید زیاد باهاش چیزی بجوم.دیفن هیدارمین چه تاثیری داره عزیزم؟

دیفین هیدرامین لثه رو بی حس میکنه تا حدی و دردش کم میشه 

آره اتفاقا هرچی بجوی بهتره چون دندونات حرکت میکنه و زودتر جابجا میشه و کل فرایند ارتودنسی همین جابجایی دندون هست 

دیفین هیدرامین لثه رو بی حس میکنه تا حدی و دردش کم میشه آره اتفاقا هرچی بجوی بهتره چون دندونات حرکت ...

اوکی عزیزم.

مرسی از راهنمایی و وقتی که گذاشتی.😘

شاید باورتون نشه موز هم نمیتونم گاز بزنم.ریز ریز میکنم قورت میدم.🤕

میدونم چی میگی، منم خیلی درد داشتم 

ولی کاریش نمیشه کرد باید به زور هم شده بخوری 

دو سه رو اول سخته، بعد هم دردش کم میشه هم عادت میکنی

کلا غذاهای نرم و میکس شده بخور، من غذاهای بو دار میخوردم دوست داشتم، مثلا کوکو سیب زمینی، کتلت اینا