2777
2789
عنوان

همه گفتن تتلو

355 بازدید | 48 پست

خوب نیست چیز خوبی یاد نگرفتیم 

ولی من میخوام خوب بگم چه موردی داره 

من ازش ورزش.سالم غذاخوردن.احترام به خود.انرژی مثبت .و عشق و هنر رو یاد گرفتم 

با آهنگاش آروم شدم و حتی رشد کردم ...

گاهی ب سلیقه هم احترام بزاریم

الان دعوا میشه قفل کن

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلیقه هرکی به خودش مربوطه به کسی ربط نداره کی چی گوش میده و چیکار میکنه

به هرچی که علاقته ادامه بده و باهاش حالتو خوب کن

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

تا قبل از اینکه ویدیوی دخترایی که رفتن پیششو دیدم دوسش داشتم والا

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

عزیزم سلیقه ت به خودت مربوطه 

نمیتونی دیگران مجبور کنی سلیقه تو رو دوست داشته باشن

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

انرژی مثبت چجوری یاد گرفتی؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

عزیزم سلیقه ت به خودت مربوطه نمیتونی دیگران مجبور کنی سلیقه تو رو دوست داشته باشن

مجبور نکردم عزیزم نظر خودم گفتم دیگران خودشون خداروشکر تصمیم گیری رو بلدن💗

دخترایی ک رفتن پیشش خودشون رفتن قطعا خبر داشتن

اره اونا هم اشتباه کردن ولی خب اینم دیگه شور کتک و بدبختی اونارو درآورده

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((