2777
2789
عنوان

وقتی خواستگار سنتی میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 23 پست
خب ببین من مهندس سراغ دارم ک زندگییش ۱۰۰ پله از پزشکا هام جلو تره چون مهندس کاربلد و کار درستیه و هم ...

پس کاری ایه با این شرایط الان جوونا چیزی ندارن از خودشون این یه خونه داره البته زیر بار قسط و وامه

از ۲۰ سالگیم کار کرده 

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شغلش چیه اگه اخلاقش خوبه و دلت جای دیگه نیست ۱۰۰ در ۱۰۰ همینطوره

مهندسه 

تو یه شرکت خصوصی مهندس ناظر ساختمونه

قبلا یکیو دوس داشتم ولی مال ۳ سال پیشه قضیه

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

اصلا بهم نمیایین شرایط بهتری برات میاد

اطرافیانمم همینو میگن

من به این خاطر که تعهدی هستم میترسم کسی نیاد دیگه برام که قبول کنه تعهد خدمتمو

اطرافیانمم همینو میگنمن به این خاطر که تعهدی هستم میترسم کسی نیاد دیگه برام که قبول کنه تعهد خدمتمو

چرا فکرت عتیقه اس گلم پزشکی بابا اصلا عجله نکن ایا اقا بهت نمیاد تو سرتری خیلی خیلی من بودم عمرا باش ازدواج‌نمیکردم  یکیو میشناسم پزشکه متعدهه سی سالگی با قاضی خیلی معروف و پولدار ازدواج کرد دوتا پسر هم داره نباید ترس تنها موندن تو دلت باشه شجاعی ماشالله همینجوری بمون

چرا فکرت عتیقه اس گلم پزشکی بابا اصلا عجله نکن ایا اقا بهت نمیاد تو سرتری خیلی خیلی من بودم عمرا باش ...

چی بگم والا

حالا که بهش گفتم بریم مشاوره نمیدونم چجوری بگم نه و دیگه مشاوره هم نریم

عزیزم به نظرم هر چه زودتر خودتو از ابهام احساساتت بیار بیرون، هر جوووور شده بفهم که اون کسی که بهش علاقه داری با کسی هست یانه، اونم واقعا تو رو میخواد یا نه، بعدش با خیال راحت واسه زندگیت تصمیم بگیر.

واقعا ۳ ساااال خیلی زمان زیادیه. با سیاست و سرپوشیده و با جسارت باهاش صحبت کن، به هر حال یه زمانی تو رابطه بودین و این رابطه برای شما درگیری ذهنی به وجود آورده، پس حق داری که برای آرامش خیال خودت یه حرکتی بزنی. 

خدا جون دوستت دارمااااااااااا خیلییییییی زیاد🐳🐥...حسبی ربی جل الله، ما فی قلبی غیر الله، نور محمد صل الله ، لا اله الا الله❤..‌. 

ببین عزیزم اینکه بقیه می‌گن قبول کن یا نکن، هیچ‌کدوم زندگی تو رو زندگی نمی‌کنن تویی که باید سال‌ها با یک آدم زیر یک سقف باشی، نه بقیه.

از نظر من، تنهایی بهتر از انتخاب اشتباهه. اما اینم نمی‌گم زود ردش کن؛ چند جلسه بیشتر صحبت کن ببین حس و شناخت ایجاد میشه یا نه. بدون فشار، بدون عجله.

تو دختری هستی که درس خوندی، پزشک شدی، قوی‌ای. کسی که لیاقتت رو داشته باشه خودش میاد حتی با شرایطت کنار میاد.

در مورد اون پسری که قبلاً دوستش داشتی هم… اگه واقعاً برگشتنی بود، خودش تا حالا قدمی برمی‌داشت. زندگی رو نبند به گذشته. آینده‌ت خیلی روشن‌تره.

پس نه رد کردن عجولانه خوبه، نه بله دادن از ترس. چند جلسه منطقی آشنا شو، ولی اگه ته دلت حس نداری یا اذیت می‌شی… تنهایی صد برابر بهتر از زندگیِ بدون عشق و آرامشه