rarissimegirl مدیر استارتر عضویت: 1403/07/27 تعداد پست: 7158 عنوان مامانم سرطان داره رعایت نمیکنه بیاید لطفا 417 بازدید | 38 پست سرطان داره دکتر بهش گفته حتی به کیلو چیز سنگینی بلند نکن بخدا کمکش میکنم، بقیه رو واسطه میکنم حتی بارها باهاش دعوا کردم رعایت نمیکنه..امروز مبل رو تنهایی جا به جا کرده، آخه زنننن مگه عقل نداری توووووو مگه بچه ای به قرآن خسته شدم 🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی 1404/08/23 | 16:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rarissimegirl مدیر استارتر عضویت: 1403/07/27 تعداد پست: 7158 بگو ما رو تو دردسر میندازی خب آره بخداکاش فهمش میرسید درک میکرد 🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی
رقیه۳۱۵ عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 9422 منم😢 زبان را مگردان به عیب کسان که خود عیب داری ومردم زبان خدا یک علی داشت. الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد ! پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
rarissimegirl مدیر استارتر عضویت: 1403/07/27 تعداد پست: 7158 انشاالله خدا کمک میکنه و خوب میشن ممنون دورت بگردم🫀 🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی
zozila عضویت: 1399/11/13 تعداد پست: 3255 نمیدونم چرا اینجورینمخصوصا مادرابابای من کمرشو عمل کرد بازم گاهی اوقات کارایی میکنه آدم شاخ درمیاره، بعدش تا چند روز نمیتونه راه برهبرای مادرتون حمد میخونمان شاءالله خوب بشن زودی
rarissimegirl مدیر استارتر عضویت: 1403/07/27 تعداد پست: 7158 منم😢 خدا شفا بده گلمبخدا به اندازه کافی قصه و درگیری داریم اینام درک نمیکنن 🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی
rarissimegirl مدیر استارتر عضویت: 1403/07/27 تعداد پست: 7158 نمیدونم چرا اینجورینمخصوصا مادرابابای من کمرشو عمل کرد بازم گاهی اوقات کارایی میکنه آدم شاخ درمیاره، ... آره به فکر خودشون نیستن به فکر بچه شونم نیستن...مرسی قربونت برم زنده باشی🤍 🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی
rarissimegirl مدیر استارتر عضویت: 1403/07/27 تعداد پست: 7158 انشالله خدا شفا بده سلامت باشی عزیزدلم🤍 🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی
hey_hey عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 36405 سرطان چی؟ عمل و شیمی درمانیم کردین؟ بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...