2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ظاهری پوست نسبتا تیره چشم و ابرو مشکییی

خودم برعکسشم بورم

اخلاقی هم جذب مردای درونگرای پررو میشم

پرحرفی برای مرد خوشم نمیاد

خودم برعکس برونگرای پرحرفم😂

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

قیافه اش 50 درصد قابل قبول باشه بعد مسئولیت پذیر باشه با محبت باشه ادایی نباشه مثل خودم همه چی ساده بگیره دنبال قرو فر نباشه ..ادمهای پولدار با شخصیت ندونه و فقیرها بی شخصیت ...درکل خاکی باشه

ظاهری برام زیاد ملاک نیست. صرفا کسی که چهره‌اش به دلم بشینه. قدش هم نمیخوام بلند باشه خیلی. فقط از خودم بلندتر باشه. ۱۶۰‌ام من😅

مرد باشه نه پسر بچه‌ای که بخوام بزرگش کنم.

باطنی برام مهم‌تره. میخوام دین و دیانت بشناسه، خدا پیغمبر سرش باشه مثل خودم معتقد باشه، تا حالا با دختری نبوده باشه، مهربون باشه، تلاش داشته باشه و پشتکار، اهل رفیق بازی نباشه، به فکر زندگی و پیشرفت باشه تا درجا زدن، اخلاق داشته باشه و خانواده دوست باشه و دوستم داشته باشه

دو تاپیک‌ برای من 

قیافه اصلا برام مهم نیست

ولی بوی خوب بده و نامرتب نباشه

چسان فیسان نباشع. انرژی منفی نده. ترجیحا با مزه باشه. 

سخت نگیره دنیارو. پایه هرکاری باشه.حرف زشت نزنه. اهل دود و فلان نباشه.احترام بذاریم به هم

خدایا سرنوشتم را شفای انسان هایی قرار ده که در کورسوی امیدشان شفای تو را می طلبند...
ظاهری پوست نسبتا تیره چشم و ابرو مشکیییخودم برعکسشم بورماخلاقی هم جذب مردای درونگرای پررو میشمپرحرفی ...

منم همینطور خیلی دوست دارم سبزه باشه 

دوستام میخرم میکنن

منم همینطور خیلی دوست دارم سبزه باشه دوستام میخرم میکنن

نه بابا پسر فقطط سبزه🤌

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

قد بلند (خودمم قد بلندم نپرید بهم باید بهم بیایم خب)، سالم، گذشته تمیز، لطیف و رمانتیک، اهل پیشرفت و ماجراجویی، نگاهش خیلی مهمه، هیز نباشه، مرتب باشه، خونسرد و آروم و صبور در نهایت سه تیغ و مرتب. و صد البته وفادار

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.