2777
2789
عنوان

از کدوم شغل یا صنف بدتون میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 3072 بازدید | 128 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر؟

آره

اگه جایی حس کردید اشتباه می کنم یا اخلاق بدی دارمم بهم بگید و این که هر چی حس کردید راجع بهم بگید انتقاد پذیرم 🌸 مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

از قماربازا متنفرم 

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

چرا

چون بنظرم تناسب بین کاری که‌انجام میدن و درآمد و کلاسی که‌میذارن درست نیست. هزینه‌های سرسام‌آور برای کوچکترین کارها، که یک معلم یا شغل‌های مشابه اصلا ندارن. از طرفی محیط‌های بسیار خاله‌زنکی هستند که وقتی میری اونجا مدام بهت حس بد تزریق میکنن تا دفه بعد ناخن بکاری مژه بکاری... بنظرم راستشو بخوای شغل ارزشمندی نیست

رئیس فدراسیون و هیئت های ورزشی از دم مفت خور و بی شرف های دو عالمن

چرا

اگه جایی حس کردید اشتباه می کنم یا اخلاق بدی دارمم بهم بگید و این که هر چی حس کردید راجع بهم بگید انتقاد پذیرم 🌸 مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

هر شغلی  احترام خودش و داره و شغل خوبی هست ولی این قاچاقچیا و دزدی و اونایی که رشوه میگیرن مافیا هستن خلفکارن  تو باند ها کار میکنن پول مردم و بالا میکشن دلال ها  قمار باز ها بلاگر ها بدم میاد  تبلیغات کننده ها 

خدا کنه روزی موفقیت همه‌ی فرزندان کروش و بزرگ رو بیبینم اون بالا بالا باهم صحبت میکنیم😘