2777
2789
عنوان

بچه‌ام سقط شد

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 39 پست
دقیقا نظر همسرم هم همینه خودش پزشکهای کاش این اشتباه رو نمی‌کردمدو بار سقط کردم. دو بار هم به روش ها ...

ببین اگر خودش در جریان که خودت و اذیت نکن عزیزم 

من شوهرم نمیدونه اول عروسی قرص خوردم 

بخدا میخوام بذارم برم پیش پدر و مادرم، اما نمیتونم دلش و برای بار دوم بشکنم. 

نمیدونم چکار کنم بخدا خسته ام خسته 

دقیقا نظر همسرم هم همینه خودش پزشکهای کاش این اشتباه رو نمی‌کردمدو بار سقط کردم. دو بار هم به روش ها ...

منم پارسال قلب بچم تشکیل نشد قرص نخورده بودم باره اولم بود امسال شدم با قلب سالم عزیزم خدا بخاد الهی برات.صدقه بده زیاد نیازمند میشناسی خودت کمک بده.ب شوهرتم قوتی بده.الهی ک میشی امیدت نباید از دست بدی تو فرایند بارداری وقتی دو بار شدی ینی تواناییش داری فقط بنظرم شاید بدن جفتتون ضعیفه بیشتر اسپرم همسرت

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم متاسفانه این مساله رو دکترها نمیدونن یا شاید چون هنوز از نظرر علمی ثابت نشده نمیخوان صحبت غیر ...

چقدر سخته 

خدا کمکت کنه 

ببین اول قشنگ خودتو و شوهرتو تقویت کن 

بعد بادام و سوره یاسین و به بخور  اینا شنیدم برای تشکیل قلب خوبه 

میخوای امتحان کن ان شالله نتیجه بگیری 

مطالب دوتا تاپیک منو تونستی بخون شاید به دردت خورد 

تاپیک جنسیت و خانم های باردار یا هرکی .....

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

به همسرت و خودت شیر عسل شیر بادام فسنجان بادام و گردو کباب بره بده

هر دو مرتبه پیاده روی برید

هرروز یا یک روز درمیون تخم مرغ ترجیحاً بومی بخورید

تخم مرغ یا آبپز عسلی باشه یا با پیاز سرخ کنید

با خرما هم خوبه

هفته ای یکبار ماهی

قرص های تقویتی مثل فولیک اسید و کیو تن  و و ویتامین ای

ممنون چشم حتما.لکه قهو ه ایی دارم یهو بخدا من الان سه ماه با شوهرم رابطه نداریم کار هم نمیکنم حتی اش ...

سوره حجرات برای جلوگیری از سقط شنیدم خوبه 

سوره فجر برای رشد و سلامت جسمانی 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
بادام کل ایران و من خریدم چله گرفتم خدایا باید من و ببخشه که نمیبخشه

میبخشه حتما ایمان داشته باش گلم 

برات از ته دل دعا کردم خدا بهت بچه سالم و صالح بده امیدتو ازدست نده عزیزم