2777
2789

حالا من اومدم دختره رو دیدم زیاد به دلم ننشسته🙁

نمیخام دخالت هم کنم ولی...😐

بعد نگفت بیاین خونه خودمون

اومده خونه دختر خالم که میشه زندایی دختره

کاربر قدیمی ۹۷هستم😊.                                                     مادَرَمْ‌گُفْت:حُسِینْ‌تِکِه‌کَلامَتْ‌باشَد؛ هَروَقْت‌شُدےمَسْتِ‌رُخَش‌؛شیرَمْ‌حَلالَت‌باشَد! مِثلِ‌یِک‌مُردِه‌کِه‌یِکْ‌مَرتَبه‌جان‌میگیرَد؛ دِلَم‌اَزبُردَنْ‌نامَت‌هَیِجان‌میگیرَد! قَلَبم‌اَز‌کارکہ‌اُفْتادبِه‌مَن‌شُوک‌نَدَهید؛ اِسمِ‌اَرْبابْ‌بیایَد،ضَرَبان‌میگیرَد:))!🫀 ️ 

آخرشو نفهمیدم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

علف باید به دهن بزی شیرین بیاد

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخرشو نفهمیدم

خیلی واضح گفتم😐

ما دیدار اول که می‌خواستیم دختره رو ببینیم اومدیم خونه دخترخالم که میشه زندایی دختره

نگفته بیاین خونه خودمون

کاربر قدیمی ۹۷هستم😊.                                                     مادَرَمْ‌گُفْت:حُسِینْ‌تِکِه‌کَلامَتْ‌باشَد؛ هَروَقْت‌شُدےمَسْتِ‌رُخَش‌؛شیرَمْ‌حَلالَت‌باشَد! مِثلِ‌یِک‌مُردِه‌کِه‌یِکْ‌مَرتَبه‌جان‌میگیرَد؛ دِلَم‌اَزبُردَنْ‌نامَت‌هَیِجان‌میگیرَد! قَلَبم‌اَز‌کارکہ‌اُفْتادبِه‌مَن‌شُوک‌نَدَهید؛ اِسمِ‌اَرْبابْ‌بیایَد،ضَرَبان‌میگیرَد:))!🫀 ️ 

از چه لحاظ به دلت نشسته؟رفتاری یا قیافش؟یا حس خوبی ازش نگرفتی؟

دماغش خیلی بزرگه

آخه داداشم خیلی خوشتیپه

دماغش خیلی بزرگهآخه داداشم خیلی خوشتیپه

خب اگه رفتارش ایرادی داشت حق داشتی ولی قیافه نه چون داداشت خودش دیده و پسندیده بنظرم اصلا چیزی بروز نده چون دختر خانم سریع متوجه میشه و بعدها ممکنه تو روابطتون تاثیر بزاره

دماغ رو که میشه عمل کرد در مورد اخلاق بگو

اخلاقاشم بد نیس خدایی

تو دیدار اول نمیشه گفت