2777
2789
عنوان

الهی که به زودی کارما پس دادن تک تک شونو ببینم

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 21 پست
پسره غلط کرده خدا چقد دوستت داشت بهم خورد اینا دیگه چی بودن نشون نمیخرم چون ممکنه گمش کنی از اون بهت ...

خدا اگه دوسم داشت یک آدم میذاشت سر راهم سر و سامان بگیرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر شب دارم گریه میکنم قلبم بد شکست

بیشتر از اینام باید گریه کنی، ولی نه برای اون پسر، به این حال خودت باید گریه کنی

تو چرا یه ذره عزت و احترام نداری؟

برای چی اون انقدر گریه میکنی؟

خودش که آش دهن سوز نبوده

اونم از خانواده داغون و سطح پایینش

خیانتکارم که هست بعد ازدواجش با دختری که قبلا رفته خواستگاریش حرف میزنه، تو دوست داشتی باهات ازدواج میکردی با یه دختر دیگه که قبلا خواستگاریش رفته حرف میزد؟

پاشو برو پیش روانشناس تو مشکلات شدید عزت نفس و احتمالا افسردگی داری

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
از خودش ک پول نداشته مامانش باید اجازه می‌داد ک نمیذاشت همه کار می‌کرد مامانش من بکشم کنار مامانش زن ...

عزیزم این پسر ب شدت مامانی بوده بهتر نشده وگرنه تو زندگی عذاب میکشیدی انشالله یکی بهتر گیرت میاد