2777
2789

شما چه ارزی خریده بودید کی فروختید؟

من دخترمرو به دنیا نیاوردم اون منو متولد کرد💖🫂 من به اون زندگی ندادم اون بود که به جسم خسته و مرده ی من زندگی بخشید... آره من هرسال اون روز رو به اسم اون اما برای خودم جشن تولد میگیرم 😇 اینجا خیلیا به من لطف دارن میگن امضات قشنگه👩‍❤️‍💋‍👩 قلم خودمه 🚫کپی ممنوع🚫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ریپل و سولانا و بیت کاردانو خریده بودمدو هفته پیش تو ضرر فروختمولی نگه داشته بودم الان ضررم بیشتر ...

از پولی ک گذاشتی کمتر فروختی یعنی؟؟ دست خودت بود برنامش؟ داداش من ب گفته یکی از اشناها ic خرید الان سرکرده گروهشونو ب علت شکایت زیاد انداختن زندان زیاد پولشم دود شد

من دخترمرو به دنیا نیاوردم اون منو متولد کرد💖🫂 من به اون زندگی ندادم اون بود که به جسم خسته و مرده ی من زندگی بخشید... آره من هرسال اون روز رو به اسم اون اما برای خودم جشن تولد میگیرم 😇 اینجا خیلیا به من لطف دارن میگن امضات قشنگه👩‍❤️‍💋‍👩 قلم خودمه 🚫کپی ممنوع🚫
از پولی ک گذاشتی کمتر فروختی یعنی؟؟ دست خودت بود برنامش؟ داداش من ب گفته یکی از اشناها ic خرید الان ...

آره دست خودم بود

با این کانالا و هوش مصنوعی خرید کردم، یه ساله که خرید و فروش کردم ولی دیگه تمام

اعتمادی به این بازار نیست

جالبه پس چرا اینقدر تبلیغشو میکنند؟ دوستم تازه داره یاد میگیره به منم پیشنهاد داد دوره اش رو بخرم... ...

یه چیزیه مثل بورس خودمون. افتضاح ترررر

ترامپ می گ وزه ارزا ۱٠درصد میکشن پایین. میخنده میره بالا. 

به هیچ وجه تحلیلی نداره

آره دست خودم بودبا این کانالا و هوش مصنوعی خرید کردم، یه ساله که خرید و فروش کردم ولی دیگه تماماعتما ...

همش‌کلاهبرداریه ب نظرم اصلا ارزششو نداره 

نه به هیچ وجه

وای چه جالب باز خوبه ضرر نکردی..دوستم میگه ادم کلاسهاشو شرکت کنه دوره ببینه در اینده دنیا داره به این سمت میره و اونایی که پول از دست میدن تحلیل بلد نیستن و وقت نگذاشتن میگه روزی 4 ساعت دارم میخونم و تمرین چارت میکنم و این چیزا 

وای چه جالب باز خوبه ضرر نکردی..دوستم میگه ادم کلاسهاشو شرکت کنه دوره ببینه در اینده دنیا داره به ای ...

اصلا تحلیل چارت و اینا تو ارز دیجیتال کشششششکه. 

الان نزدیک دوماهه کل بازار قرمزه. در حالی که همه دارن میگن دیگه بیشتر از این نمیریزه، آلت سیزن میشه و همه پولدار میشن و.... 

تازه یه قسمت لیکوئیدی داره اون پشم ریزون تره. اشتباه کنی کل پولت رفته

وای چه جالب باز خوبه ضرر نکردی..دوستم میگه ادم کلاسهاشو شرکت کنه دوره ببینه در اینده دنیا داره به ای ...

باور کن همش‌تبلیغه روش شونه دقیقا مثل شرکت نفیس و لدورا روش کارشون

باور کن همش‌تبلیغه روش شونه دقیقا مثل شرکت نفیس و لدورا روش کارشون

افرین درسته منم حس خوبی بهش ندارم به ارز دیجیتال. دور و برم کسی ندیدم پولدار شده باشه با این روش..جالبه اونام که پولدار شدن پکیج فروشهای اینستا هستن و یه عده ادم ساده عین دوست من باورشون دارند که فلان پیج اینستا اموزش 10 میلیونی ارز دیجیتال گذاشته و ..

افرین درسته منم حس خوبی بهش ندارم به ارز دیجیتال. دور و برم کسی ندیدم پولدار شده باشه با این روش..جا ...

از نظر من تمام شرکت هایی که در به در دنبال زیر مجموعه و گسترش بازارشون میگردن کلاهبردارن و اگرم پولی در کار باشه میره تو جیب اون بالادستی ها