2777
2789
عنوان

برای مهمونم هرچی میارم نمیخوره چیکار کنم کمکککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 4646 بازدید | 155 پست
چقد ادم‌ بی شعور و احمق تو تاپیکه بنده خدا حساسیت داره چرا انقد نفهمین گاوا

یعنی هرچی بدوبیراه به مهمون بیچاره گفتن

متنو درست نمیخونن سریع توهین میکنن

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون موقع میگفتی اینجا تربار نیست امدی مهمونی درخواست دیگه لطفا😂

خخخخ

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

انار و نارنگی که گرون ترن اینجااینا کیلویی ۸۵خرمالو ۵۰حالا موز هم ۸۰-۹۰

اره بنظرم قیمتاروهم خبرنداش

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بنده خدا چیزی نمیگه یعنی سرسفره خودشو با ماست سالاد سرگرم‌میکنه کلی هم تشکر میکنه آما نمیدونم چی بپز ...

بادمجون بپز ..کدوسبز ..چقدر سخته اینجور ادما ..مثلا پیتزا وپیراشکی سبزیجات وسویا درست کن 

وای چقد باحالی تو دختر عاشقت شدم💋😂

زنده باشی قشنگم ..الهی همیشه به شادی و خوشی و خنده 🙏😘

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

اره همیشه همه مدل غذا یخورده ۲۹ سالشه یک ساله خیلی مریض بود بدنش کهیر میزد انقد دکتر رفت و آزمایش دا ...

منم دو ساله درگیر کهیرم هر چی دکتر رفتم گفتن چیزیت نیس

ب همه غذا حساسیت دارم حتی اگه آب خالی با نون خشک بخورم.

منم شکمو همه غذاها رو میخورم بعدش قرص سیتریزن میخورم ک کهیر نزنم

منم دو ساله درگیر کهیرم هر چی دکتر رفتم گفتن چیزیت نیس ب همه غذا حساسیت دارم حتی اگه آب خالی با نون ...

یعنی همش هر بار بعد غذا دارو میخوری ..عوارض نداشته برات 

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

یعنی همش هر بار بعد غذا دارو میخوری ..عوارض نداشته برات

یک روز درمیون میخورم

عوارض ک داده ولی مجبورم 

اصلا کهیرمیزنم اندازه کف دست

کل بدنم صورتم جدیدا تو حدقه چشمم میزنه 

همه از عوارض اون واکسنای کروناس

بندازش بیزون ..ازاین مهمونا بدم میادا خخخ اون روز دوستم اومد انار ونارنگی داشتیم گفت من موز وخرمالو ...

خوب دختر انارو نارنگی م همچین ارزون نیست جای ما انار ۹۰ خوب موزم همین حدوداست ۶۰ ،۷۰ هست  ...چطور گفته میوه گرون خرمالو هم شوهر چندروز پیش خریده بود من که دوست ندارم ولی اونم گرون نیست ..میخواستی بگی میوه گرون اینا نیست بلوبری ،آناناس  اینا پیدا کردی برو بخر بخور 

یک روز درمیون میخورمعوارض ک داده ولی مجبورم اصلا کهیرمیزنم اندازه کف دستکل بدنم صورتم جدیدا تو حدقه ...

انشاءالله خدا شفات بده عزیزم 🙏

از بس سبزیجات خورده ۷ کیلو لاغر کرده 🤣

ماکارونی با سویا و سبزیجات بپز براش. خوراک لوبیا. عدسی. استامبولی با ماسخیار و ترشی. آش . سوپ.  پیتزا سبزیجات. سمبوسه که پروتیین نداره 😕😕

هر چی که خدا بخواد خدا که بد نمیخواد💚