2777
2789
عنوان

قرآن فارسی

39 بازدید | 4 پست

بچه ها به نظر شما قرآن هس فقط فارسی نوشته باشه تفسیر منظورم نیس ترجمه فقط فارسی باشه دیگه عربی نباشه فقط فارسی ترجمشو نوشته باشه و از کجا میشه تهیه کرد چون من قرآن عربی میخونم ولی خوب  معنی قرآن مهم تره بفهمی 

قرآن کلام خداست و معجزه 

معنی قرآن کلام مترجم است و معجزه نیست 

شما سعی کنید خط به خط  قرآن میخونید معنیش هم بخونید 

حتی میتونید چند تا معنی رو بخونید تا درک بهتری کنید 

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

قرآن کلام خداست و معجزه معنی قرآن کلام مترجم است و معجزه نیست شما سعی کنید خط به خط قرآن میخونید مع ...

عزیزم من کاری با حرفای تو ندارم قرآن فارسی میخواستم فقط فارسی باشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم من کاری با حرفای تو ندارم قرآن فارسی میخواستم فقط فارسی باشه

قرآن های قدیم یه مدلی هست که سمت راست قرآن و سمت چپ معنی هستش 

ولی ترجمه خالی من ندیدیم جایی

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........