2777
2789

۳۰۰ الی ۴۰۰ میخام امتیاز بخرم فقط نگران اینم ضامن رو قبول کنن یا ن خودم کارمندم رتبه c ضامن هم رسمی هست ولی رتبه اش a bنیس مشکلی پیش نمیاد؟

آقا هستم سو تفاهم نشه🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به کارمند بودن یا نبودن نیس من خودم خانه دارم رتبه ام c هست چون حسابم کار کرده 

ضامن فقد رتبه اعتباریش مهمه نه مدرک شغلی 

یعنی حتی کسی که کاسب یا کارمند نیس اما حسابش خوب کار کرده و رتبه اعتباری بالایی داره هم میتونه ضامن بشه البته این شرایط فقد واسه وام مهربانی بانک ملی از طریق برنامه بام هست نه بانکای دیگه یا وام های دیگه

پنجمین اکانت 👻

به کارمند بودن یا نبودن نیس من خودم خانه دارم رتبه ام c هست چون حسابم کار کرده ضامن فقد رتبه اعتباری ...

خب من c هستم تو چن ماه گذشته یه میلیارد حسابم کار کرده تو ماه جاری هم یکی دو تومن گردش خاهد داشت ولی رتبم سی هستش چون قبلا قسط و چک داشتم ک پاک شده قبول میکنن؟ با سی

آقا هستم سو تفاهم نشه🙏
ماه پیش گرفتم فک نمیکنم فرق کرده باشه

پس باید یکیو گیر بیاری رتبش aباشه 

یعنی حسابش خوب کار کرده باشه چک برگشتی نداشته باشه قسط وام معوق نداشته باشه چون همه اینا تو رتبه اعتباری تاثییر داره 

پنجمین اکانت 👻

خب من c هستم تو چن ماه گذشته یه میلیارد حسابم کار کرده تو ماه جاری هم یکی دو تومن گردش خاهد داشت ولی ...

بانک هم بری  میگن سیستمیه دست ما نیس 

سیستم مرحله شو رد نمیکنه 

پنجمین اکانت 👻

خب من c هستم تو چن ماه گذشته یه میلیارد حسابم کار کرده تو ماه جاری هم یکی دو تومن گردش خاهد داشت ولی ...

یک میلیارد تو حساب مهربانی تون بوده ؟ چند روز ؟ 

شاید وام به خودتونم تعلق بگیره با توجه به موجودی حسابتون تو چندماه گذشته

پنجمین اکانت 👻

یک میلیارد تو حساب مهربانی تون بوده ؟ چند روز ؟ شاید وام به خودتونم تعلق بگیره با توجه به موجودی حسا ...

سپاسگزارم بابت توضیحات ،ن مهربانی نبود حساب های دیگم بود مهربانی ۱۰۰ تومن داشتم

آقا هستم سو تفاهم نشه🙏