2777
2789
عنوان

یعنی حق با مامانمه یا منه

421 بازدید | 58 پست

دختر فامیلمون ۱۸سالشه کلی خواستگار داره ، ولی میخواد پزشکی قبول شه و پشت کنکور مونده

من ۲۴سالمه خواستگار دارم ، حقیقتش دوست دارم اجازه بدم بیان ، چون تا این سن هر کسی میومد رد میکردن ، ولی الان دوست دارم آشنا بشم

مامانم میگه خاک تو سرت ، چه شوهری هستی ، چه ازدواجی هستی 

مردم این همه خواستگار دارن جوگیر نمیشن ، بعد تو

بچه ها من خودمم تحصیل کرده و شاغلم ، یکی از رشته های پیرا رو خوندم

این و گفتم ، احیانن کسی مگه مادرت به خاطر درس گفته

همه رو دارن رد میکنن

میگه  بعد ۲۵ باید به فکر ازدواج باشی

حق با توعه ،

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دیوانم کردهآبروم برام نداشتههر کسی از راه میرسه میگه سارا شوهریهازدواجیهتا الان نه خواستگار راه دادم ...

اونی که میگی فامیله ۱۸ سالشع،تو الان موقع ازدواجته منطقی با مامانت یا حتی بابات صحبت کن بگو من دوست ندارم فاصله سنیم با بچم خیلی زیاد باشه،دلیل براشون بیار

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

به مادرت بگو برا زندگی خودش تصمیم بگیره نه بقیه در حد نصیحت میتونه اما نه تصمیم اصلی

نمیزارع ازدواج کنم

سنم کم نیس که ، مناسبه وقتشه

دیوانم کرده

مسخرم می‌کنه

میگه انگار چند تا خواستگار داره ، اگه به جای اون دختره بودی صد بار شوهر کرده بودی

در حالی که خواستگارم یه کیس مناسبه 

خب اخه یعنی چی

اصلا کی گفته ازدواج فقط بعد از ۲۵ سالگی؟؟

حالا تو که نگفتی میخوای حتما ازدواج کنی فقط میخوای خواستگارا بیان

شاید واقعا بهترین خواستگارت همین الان پیدا بشه

مادرا یا از اینور بوم میوفتن یا از اونور بوم

خبالان میتونه وقت ازدواجت باشهچون هم درستو خوندی و هم شاغلیشاید مامانت منتظر یه خاستگارِ خوبه برات؟ب ...

نه عزیزم خواستگار مناسبه و کیس خوبیه

کلا مادر من جوری هر کسی هر کاری کنه منم باید اون کار رو کنم

من و میاد با دختری که شش سال کوچیکتره مقایسه می‌کنه 

اینقدر دلم رو شکونده

نمیزارع ازدواج کنمسنم کم نیس که ، مناسبه وقتشهدیوانم کردهمسخرم می‌کنهمیگه انگار چند تا خواستگار داره ...

قاطعانه و نه با بی ادبی ، جوابشو بده و بگو بیش از حد دخارت نکنه 

خواستگار زیاد داشتن نشانه بهترین بودن نیست و اینو به مادرت گوشزد کن 

اگر مذهبی هست و اعتقادات داره چندتا حدیث از گناه منع ازدواج فرزند توسط والدین براش بگو دلش نرم شه

خدایا بسهه دیگهههه ...

نمیزارع ازدواج کنمسنم کم نیس که ، مناسبه وقتشهدیوانم کردهمسخرم می‌کنهمیگه انگار چند تا خواستگار داره ...

و پدرت ؟؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو