2777
2789
عنوان

فالو کردن دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 40 پست
چون خیلی حساسم خیلی کردم ولی چرا میره عمدا فاالو میکنه😭

بابا خب اشنایی چیزیه

خب فالو بکنه 

من خودم هزار تا رو فالو کردم الکی

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بابا خب اشنایی چیزیهخب فالو بکنه من خودم هزار تا رو فالو کردم الکی

من ی کصخلم خاهر ی ساله تورلبطه رفت برگستیم هرماه میره و میاد دلم خونه وابستم زود قبولش میکنم میخام سرهمین اندفع برم 

دوتا خاهرن کوچیکرو فالو کرده دوطرفه مشکوکه مثلا اگ مث بقیه پیجا باز بود و شخصی نبودن خاهرنبودن حساس ...

خب شاید فامیلشونه گلم 

هرچی باشه بلاخره رو میشه تاوقتی رو نشده به خودت و روانت سختی نده

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

خب شاید فامیلشونه گلم هرچی باشه بلاخره رو میشه تاوقتی رو نشده به خودت و روانت سختی نده

حالا اگ رفتم بیرون میگمش من نمتونم نگه دارم توخودم بهم میریزم 😂امیدوارم بتونم تادو سع روز دعوا راه نندازم

من ی کصخلم خاهر ی ساله تورلبطه رفت برگستیم هرماه میره و میاد دلم خونه وابستم زود قبولش میکنم میخام س ...

یعنی چی 😐 یعنی همش میره بعد دوباره میاد؟

حالا اگ رفتم بیرون میگمش من نمتونم نگه دارم توخودم بهم میریزم 😂امیدوارم بتونم تادو سع روز دعوا راه ...

نه بابا نگو 

حالا وقتی میبینه خیلی پیگیرشی هی خودشو چس میکنه 

اره مثن میگه فلان مشکل یافلان کار شد مجبور شدم یا وقتایی ک یکم گیربدی بهششششششسس

این الکی میگه ها 

مورد داره ...