2777
2789
عنوان

فالو کردن دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 40 پست
واقن همین کارو باید بکنم اره کلا رو فالورام گبر نیس اولا بودبهشم گفتم تو بی غیرتی من فضول نیستمیک سا ...

تو هم مث منی هی رفت و برگشت بی اهمیتی بی غیرتی

آخرش گف همینجوری باشیم حرف بزنیم دیگ کلا کنار گذاشتمش راحت شدم

همش هی میگفتم با این با اونه 

بعد یسال میتونم نفس راحت بکشم

تو هم مث منی هی رفت و برگشت بی اهمیتی بی غیرتیآخرش گف همینجوری باشیم حرف بزنیم دیگ کلا کنار گذاشتمش ...

واقعا الان خوبی؟

فکر میکنم مم تنها انقد ضعیفم ۵بار رفته اومده هی خودش میره میدونه من هستم میاد قبولش میکنم 

دیگ حالم ینی جوریه حوصله بد شدن ندارم

هی میاد خودم میرم باهاس بیرون خاطره میسازم میدونممم ک میره کاش. برم الان

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میگه تو فضولی چرا میری فالورامو میگردی پروعههه میگه خود ب خود ک نمیاد برات

دوستت نداره ... و آدم مناسبی رو انتخاب نکردی؟

بهش پیام و بگو که 

عزیزم اینا کین فالوشون کردی؟ 

من قبلا هم بهت گفته بودم این مسئله خط قرمز منه و ناراحتم میکنه و خوشم نمیاد طرفم اینجوری باشه و تو اگه نمیتونی به خط قرمزای من احترام بزاری و اونقدری منو با ارزش بدونی که حرفمم واست با ارزش باشه ، من ترجیح میدم این ارتباط همینجا تموم میشه

چون داره کاریو میکنه ک میدونه تو رو ناراحت میکنه و تازه وقتیم ناراحت میشی بهت میگه تو حساسی! حق نداره ناراحتیت رو کوچیک جلوه بده! گولشو نخور 

پیرینسس🎀🤍

واقعا الان خوبی؟فکر میکنم مم تنها انقد ضعیفم ۵بار رفته اومده هی خودش میره میدونه من هستم میاد قبولش ...

اره خوبم اخه قبلش خیلی تلاش کردم عوض نمیشه

بعد خسته شدم هی شک داشتم میدونم با بقیه هم هس ولی نتونستم مطمئن شم 

دیگ الانم گف فک نمیکنم خداحافظی آخرمون باشه ینی میخاد باز برگرده ولی دیگ نمیزارم

انقد بهش اجازه دادم برگرده ک دیگ کلا حسابم نمیکنه قبلا دوسم داش بعدش پررو شد ولی دیگ برگشت جوابشو نمیدم چون میدونم عوض نمیشه میخاد من فراموشش نکنم

اره خوبم اخه قبلش خیلی تلاش کردم عوض نمیشهبعد خسته شدم هی شک داشتم میدونم با بقیه هم هس ولی نتونستم ...

دقیقا چون اتقد فرصت دادیم هرجوری ک فک کنی دلش میخاد رفتار میکنه 

اینارو باید سخت اجازه برگشت داد من میدونم برمم عین خر ی ماه دیگ میاد منم مث تو ب امید عوض شدن فرصت میدم

انقد فشار رومه ک امروز گفتم بیا بیرون برم کات کنم اگ بیاد ک فک نکنم بهونه میاره جمعها کل هفته 

دو هفته گذشته تازهفک کنم شاید ۲ ۳ ماه دیگ پیداش شه شایدولی دیگ جوابشو نمیدم تو حسرتم بمیره

ادم بی حس میشه اذیت نمیشه دیگه

براش عادی میشه ب پوچ و بودن بی ارزشی اون ادم پی میبره

مث قبل اذیت نمیشه

فقط ته دلت ی زخمی میمونه واسه خوبی هایی ک کردی و قدری ک دونسته نشد

دقیقا چون اتقد فرصت دادیم هرجوری ک فک کنی دلش میخاد رفتار میکنه اینارو باید سخت اجازه برگشت داد من م ...

اشکال نداره خودت ک تلاشاتو کنی ببینی فایده نداره دیگ ناامید میشی خودت میری 

باور کن اگ اجازه نمیدادم ب اسونی برگردن شاید ادم میشدن 

اهمیت نده 

چرا میذاری بفهمه چکش میکنی

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم