2789
عنوان

🍃حساب مردم به آنان نزديك شده درحالى‌كه در غفلتند و روى گردانند🍂

| مشاهده متن کامل بحث + 7948 بازدید | 893 پست

عَن الباقِر عليه السلام : اِنَّ بَعْضَ اَصَحْابِهِ سَأَلَهُ فَقالَ: جُعِلتُ فَدِاكَ اِنَّ الشّيعَهَ عِنْدَ ناكثيروُنَ، فَقالَ: هَلْ يَعْطِفُ الغَنِىُّ عَلى الفَقيرَ، وَ يَتَجاوَزُ المُحْسِنُ عَنْ المُسى ء وَ يَتَواسُونَ؟ قُلْتُ: لا، قالَ عليه السلام : لَيْسَ هؤُلاءِ الشّيعَةَ، الشَّيعَةُ مَنْ يَفْعَلُ هذا. حديث

يكى از ياران امام باقر عليه السلام به آن حضرت گفت: شيعيان در منطقه ما زيادند. حضرت فرمود: آيـا توانـگر آنان بر فقير مهر مى ورزد؟ و نيكوكار از بدكار مى گذرد؟ و مواسات و بذل و بخشش مالى دارند؟ گفت: خير. حضرت فرمود: اينان شيعه نيستند. شيعه كسى است كه چنين باشد

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💝 الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💖 الهم صلی علی محمد وآ ...

چشم عزیزم🌺🌺💚ان شاءالله حاجت رواشید

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 💗

سلام خانم 

خوش آمدین 

به تاپیک مولا تون 🌱

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

از زندگی ک خیری ندیدم تو اوج جوونی پیر شدم😭ایکاش خدا منو ببره همین امشب😭💔

منتظر روزای خوش زندگیت باش گلم 

بالاخره شب تاریک روشن میشه🫂

تو  شلوغیا و ظلم و ستمای این دوران از امام زمان بخاه بهت قدرت و دلگرمی بده واسه ادامه دادن

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

خانما به نظرتون چه طوری میشه کار میدانی 

و در صحنه برای ظهور حضرت انجام داد ؟

به غیر از فضای مجازی 

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

هر روزم داره با درد و رنج میگذره کلی پول دوا دکتر دادم هیچی به هیچی😭کاش خدا خلاصم کنه

هیچی به هیچی رو دکترا میگن خواهر🫂

امیدت به خدا باشه..

هر درد و رنجی که میکشی میدونی چقد جایگاهت میره بالا پیش خدا..

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

چشمتون پر نور گلم من هم به نیت حاجت دلت می خونم ممنونم قبول کردی

مرسی قشنگم. اگه دوست دارید به نیت تعجیل در فرج بخونید گلم که گشایش کار هممون در فرج مولا (عج) هست🌺🌺🤲🏻

سلام عزیزم ممنونم از لطفتون و تاپیک های قشنگ پر انرژی ک استارتر و شما دوستان عزیز میذارید

قلب و چشم تون روشن به دیدار اقا 

خدا حفظ تون کنه ❤️

خوبی از خودتان هست 

ان شاءالله همگی از یاران و اعوان و انصار مولا بشیم ...🤲

هیچی به هیچی رو دکترا میگن خواهر🫂امیدت به خدا باشه..هر درد و رنجی که میکشی میدونی چقد جایگاهت میره ...

توروخدا برام دعا کنین تنهام مسیولیت یه بچه هم باهامه 

هر روز با استرس از خواب بیدار میشم💔

شاید خدا ب دل شما نگاه کنه🙏التماس دعا

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💝 الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💖 الهم صلی علی محمد وآ ...

سلام عزیزم منم خوندم به نیت حاجت دلتون هدیه به صاحب الزمان عج الله 🤲🏻💚ان شاءالله حاجات دلتون براورده به خیر بشه الهی آمین

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

خانما به نظرتون چه طوری میشه کار میدانی و در صحنه برای ظهور حضرت انجام داد ؟به غیر از فضای مجازی

اگر در توانتان باشه هر جمعه یا پنجشنبه نذری بدید براش مثلا شکلات به نیت ظهورش پخش کنید و بگید صلوات برای ظهور آقا بفرستند 

من هر غروب پنج شنبه براش توی وتساب استوری میذارم به یاد آقا البته شما گفتید مجازی  نباشه 

توروخدا برام دعا کنین تنهام مسیولیت یه بچه هم باهامه هر روز با استرس از خواب بیدار میشم💔شاید خدا ب ...

چشم حتما عزیزم دعاتون میکنم ان شاءالله ❤️

آرامش داشته باش ، استرس برات سم هست 

همه چیز رو به خدا بسپار عزیزم . اون بچه خودش خالقی داره که از مادر هم بهش مهربون تر هست...

ان شاءالله از این امتحان سربلند و شاد بیرون میای نگران نباش ..