شمشیر_باز مدیر استارتر عضویت: 1404/07/02 تعداد پست: 396 عنوان هیچ امیدی به زندگی ندارم🥲❤️🩹 171 بازدید | 28 پست خیلی دوست داشتم یه اتفاقی تو زندگیم بیفتهولی هیچ هدف و امیدی به زندگی ندارمانگار گیر کردم تو این دنیا نه میتونم خودمو ببرم اون دنیا نه میتونم بمونم این دنیاانگار زندگیم داره مثل یه غذای بی نمک میگذرههعی.....❤️🩹🥲 کاربر جدید نیستم عضویت قبلیم1402/5/3 خدایا منو به تمام آرزوهام برسون خدا جونم خیلی دوستت دارم میدونی من عاشقتم خدا خدا جونم هوامو داشته باش نزار بیفتم دستمو محکم بگیر خدایا دلم شکست حاجتمو ندادی خدا جونم خواهش میکنم حاجتمو بده بیام امضامو عوض کنم بنویسم خدایا ممنون که حاجتمو دادی ❤️با عشق از طرف:بندت❤️ 1404/08/23 | 01:51 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شمشیر_باز مدیر استارتر عضویت: 1404/07/02 تعداد پست: 396 چند سالتونه کلاس دهم هستم کاربر جدید نیستم عضویت قبلیم1402/5/3 خدایا منو به تمام آرزوهام برسون خدا جونم خیلی دوستت دارم میدونی من عاشقتم خدا خدا جونم هوامو داشته باش نزار بیفتم دستمو محکم بگیر خدایا دلم شکست حاجتمو ندادی خدا جونم خواهش میکنم حاجتمو بده بیام امضامو عوض کنم بنویسم خدایا ممنون که حاجتمو دادی ❤️با عشق از طرف:بندت❤️
reza_reza_reza_reza عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 9907 هی روزگارخدایا حق ما این نبود لعنت خدا بر کسایی که یزید ترامپ رای دادن لعنت خدا بر کسایی که با ایران اینکارو کردن لعنت خدا بر کسایی که تزویر رو نشناختن و به اون یزید ترامپ رای دادن لعنت بر جاهل و جهالت لعنت لعنت لعنت لعنت بهشون که ما رو به این فلاکت انداختن بخاطر چند گرم پارچه
heyrankhaton عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 1561 گاهی وقتا نباید منتظر اتفاق باشید شاید لازمه اون پیشامد رو مابسازیم 💚🦋☘️ شهر از صدا پر است ولی از سخن تهی 🦋🍃 مبتلایم به هنر تدریس 🫰🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/2254075
ماریا_۰۴ عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 1798 کلاس دهم هستم افسردگی داری ؟ شاید به خاطر تغییر پایه هستش ؟ منظور نهم با دهم خیلی متفاوته چه رشته ای میخونید
شمشیر_باز مدیر استارتر عضویت: 1404/07/02 تعداد پست: 396 از خدا بهترینها رو برات میخوام❤️🫂 ممنونم همچنین کاربر جدید نیستم عضویت قبلیم1402/5/3 خدایا منو به تمام آرزوهام برسون خدا جونم خیلی دوستت دارم میدونی من عاشقتم خدا خدا جونم هوامو داشته باش نزار بیفتم دستمو محکم بگیر خدایا دلم شکست حاجتمو ندادی خدا جونم خواهش میکنم حاجتمو بده بیام امضامو عوض کنم بنویسم خدایا ممنون که حاجتمو دادی ❤️با عشق از طرف:بندت❤️
شمشیر_باز مدیر استارتر عضویت: 1404/07/02 تعداد پست: 396 افسردگی داری ؟ شاید به خاطر تغییر پایه هستش ؟ منظور نهم با دهم خیلی متفاوته چه رشته ای میخونید نه به رشتم علاقه زیادی دارمکامپیوتر کاربر جدید نیستم عضویت قبلیم1402/5/3 خدایا منو به تمام آرزوهام برسون خدا جونم خیلی دوستت دارم میدونی من عاشقتم خدا خدا جونم هوامو داشته باش نزار بیفتم دستمو محکم بگیر خدایا دلم شکست حاجتمو ندادی خدا جونم خواهش میکنم حاجتمو بده بیام امضامو عوض کنم بنویسم خدایا ممنون که حاجتمو دادی ❤️با عشق از طرف:بندت❤️
شمشیر_باز مدیر استارتر عضویت: 1404/07/02 تعداد پست: 396 گاهی وقتا نباید منتظر اتفاق باشید شاید لازمه اون پیشامد رو مابسازیم 💚🦋☘️ آخه از دست خودم کاری بر نمیادانگار پرنده بی بالمباید خدا معجزه کنه بال بده🥲 کاربر جدید نیستم عضویت قبلیم1402/5/3 خدایا منو به تمام آرزوهام برسون خدا جونم خیلی دوستت دارم میدونی من عاشقتم خدا خدا جونم هوامو داشته باش نزار بیفتم دستمو محکم بگیر خدایا دلم شکست حاجتمو ندادی خدا جونم خواهش میکنم حاجتمو بده بیام امضامو عوض کنم بنویسم خدایا ممنون که حاجتمو دادی ❤️با عشق از طرف:بندت❤️
شمشیر_باز مدیر استارتر عضویت: 1404/07/02 تعداد پست: 396 هی روزگارخدایا حق ما این نبود واقعا بعضی موقع ها میگم چرا بین این همه آدم من باید تو این خانواده بودمچرا منهعی🫠 کاربر جدید نیستم عضویت قبلیم1402/5/3 خدایا منو به تمام آرزوهام برسون خدا جونم خیلی دوستت دارم میدونی من عاشقتم خدا خدا جونم هوامو داشته باش نزار بیفتم دستمو محکم بگیر خدایا دلم شکست حاجتمو ندادی خدا جونم خواهش میکنم حاجتمو بده بیام امضامو عوض کنم بنویسم خدایا ممنون که حاجتمو دادی ❤️با عشق از طرف:بندت❤️
1313fatemeh عضویت: 1404/05/21 تعداد پست: 1885 میخوام عشقم برگرده 😭 کاربر جدید نیستم از ۱۴۰۲ اینجام دوستان کلی دوست دارم اینجا شناسایی شدم ولی 🥲
fatmeagh عضویت: 1402/05/15 تعداد پست: 114 یکم آهسته تر زندگی روزندگی کنمکث کنموقع نگاه کردن بادقت بیشتری ببینموقع غذاخودن مزه هاروبیشتر حس کنمیفهمی زندگی قشنگه ومیشه لذت بردبعد حالت خوب میشهحالت که خوب باشه امید میاد،انگیزه میاد واتفاقای خوب...
bleuring459 عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 386 کلاس دهم هستم آخی عزیزم چرا ، تو هنوز خیلی کوچولو هستی به فکر آینده درخشان باش،