2777
2789
عنوان

چقدر مرد ستیزی و زن ستیزی زیاد شده

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 59 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دقیقا همینجا اگه بگی دوست دارم بچم پسر باشه هفتاد نفر جرت میدن که نههه تو حتما باااید دختر بخوایی ، مگه دنبال تاج و تختیید و...

بنظرم توی این وضعیت افتضاع  به آقایون هم خیلی ظلم میشه من پدر خودم و پدرای ایرانی رو میگم خانما که همیشه ظلم دیدن 

اما دیگه عقده یه عمر تحقیر زنا رو اینجوری با ایجاد جنگ جنسیتی می‌خوان خالی کنن

قد میاکه سرت مینه دلم درده عزیز ار مه مردم تو سی مه اشکی نریز...

والا اینجور که تو تهدید کردی من که دخترم هم حتی میترسم لایک کنم😂

آفرین دختر خوبی باش😂

نر های هول مادر فاکر که درخواست ندین🫵🫵🫵هر نری درخواست بده مادرش خرابه🫵                                                                     تاپیک من جای مسخره بازی و دلقک بازی یسریا نیست  تو تاپیک من پارازیت نباش حرفای بی مربوط نزن و شوخی بی مورد و حرف چرت نزن❌

چیکار به مادرشون داری اخه؟؟

چون مادرسون تربیتشون کرده

نر های هول مادر فاکر که درخواست ندین🫵🫵🫵هر نری درخواست بده مادرش خرابه🫵                                                                     تاپیک من جای مسخره بازی و دلقک بازی یسریا نیست  تو تاپیک من پارازیت نباش حرفای بی مربوط نزن و شوخی بی مورد و حرف چرت نزن❌

مرد ستیزی وجود نداره عزیزم

مطمئن باش

اگه وجود داشت خودت میتونستی تو جامعه ببینیش

میتونستی حق طلاق و ... رو داشته باشی

جهیزیه ندی

شب ها بدون ترس بیرون باشی

و...

این تو همه دنیا صدق میکنه

نیایش هستم🫥عاشق حیوونا🫥کاربری دست چهارصد نفره🫥از استان اصفهان هستم ، لطفا اسم شهرمو نپرسید نمیگم🫥

💅💅بیوم

تو بجای نر ستیز

زن ستیز هم هستی

چون بخاطر درخواست دوستی

میای ب ی خانم ک اصلا نمیدونه پسرش توموبایل داره چ غلطی میکنه توهین میکنی

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

😏 والا برو ببین پیج ها و گروه هایی که مردا هستن چقدر پشت سر زنا حرف می زنن می خندن شیما خوب رید به ...

اره دمش گرم حرفای خوب هم داره ولی در کل گاهی مرد ستیزی هم میکنه

The walking dead💘گربه ها💘موسیقی💘روانشناسی 💘 فلسفه💘گیتار💘