2777
2789
عنوان

چقدر مرد ستیزی و زن ستیزی زیاد شده

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو بجای نر ستیززن ستیز هم هستیچون بخاطر درخواست دوستیمیای ب ی خانم ک اصلا نمیدونه پسرش توموبایل داره ...

خانم دکتر آوینا مشاور از دانشگاه آکسفورد دقیقا همینطوره خانم دکتر

خب قزمیت همون ننه این بیصاحابو تربیت کرده😐چیچی میگی تو

رو‌من ریپ‌نکن جان عمت اصلا اعصاب ندارم امشب

نر های هول مادر فاکر که درخواست ندین🫵🫵🫵هر نری درخواست بده مادرش خرابه🫵                                                                     تاپیک من جای مسخره بازی و دلقک بازی یسریا نیست  تو تاپیک من پارازیت نباش حرفای بی مربوط نزن و شوخی بی مورد و حرف چرت نزن❌

واقعا نباید بهش فکر کرد برا خود آدم بده برا انسانیت بده 

من شده حس خوبی به مردها نداشتم ولی معتقد بودم خیلی مردهای بهتری هم وجود داره و بعد این فکر مردهای خوبی رو میدیدم 

و زنها هم همینطور یه مدت بود از زنها بیزار شده بودم بعد فکر کردم و به خودم گفتم مادر و خواهرم پس چی ...بعد این فکر زنهای فوق العاده ای رو شناختم و دیدم

امثال شیما کاتوزیان زیادش کردن

من قبلا دنبالش میکردم حرفای خوبی میزد درمورد استقلال اینا ولی یساله خیلی وقیح شده انگاری عقده گشایی داره میکنه نحوه خیانت و پول کندن و توضیح میده و براحتی توهین میکنه ازش بدم اومده 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
آره هست من خیلی دیدم همون قدر که زن ستیزی هست و اشتباه محض

من که ندیدم.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

کلمه مرد ستیزی اصلا معنایی نداره. ستیز اونه که طرف قدرتی داشته باشه که طرف مقابل رو آزار بده ، حقوق فردی و اجتماعیشو ازش بگیره یا قانون ناعادلانه وضع کنه .

حرف زدن که ارزشی نداره . با حلوا حلوا دهن شیرین نمیشه. مردها سالهاست با زن ها کارایی که گفتم رو کردن ولی زن ها هیچوقت نمیتونن برعکسش عمل کنن چون همچین قدرتی در کل ندارن . پس ستیزی در کار نیست.

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن