2777
2789

این پیام و فرستاد بعد دوساعت اومد دنبالم

واقعا میگی ابجی مرضی اینو گفته؟ 

به چه حقی دقیقا؟ بذار زنگ میزنم پدرشو درمیارم ادب و احترام هم حدی داره هی دهنمون بستس یچیزی بارمون میکنن هیچی نشده دخالتا شروع شده چرا همونجا جوابشو ندادی چرا ساکت موندی که الان خودخوری کنی

بعدم که رفتیم باهم بیرون گفت زنگ زده و خواهرش گفته یه لحظه عصبی بوده چون دخترعموعه قبل مراسم زنگ زده بهش و گریه میکرده😕😕😕ولی دعواشون شده بود باهم خواهرش بهم پیام داده ببخشید عروس خانم اگه ناراحت شدی

داستان دقیقا از کجا شروع میشه؟

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

متنفرم از مردی که به خاطر خوابوندن جنحالا انقد راحت به یه طرف قضیه توهین می‌کنه 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

اگر دنبال احترامید خواهش میکنم سر هرچیزی شوهرتونو به جون خانوادش نندازید 

اگر نه که هیچی خوش باشید

اینو کسی بهتون میگه که بعد ده سال روی حرفش همه حساب میکنن با همین روش که گفتم 

صبرو احترام نتیجه خوبی داره 

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

آرزوی هر دختری همچین شوهر حامی ای هست قدرشو بدون 🥰

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

فکر نکن همیشه همین میشه عا 

الان اولاشه  جو گرفتنش

تو هم به خودت افتخار نکن 

همونجا  طرف و تار و مار کن چرا میای گله میکنی مثلا 

شاید یکی دو بار شوهرت ازت حمایت کنه ولی وقتی ببینه باعث میشی  خانوادش ازش دلچرکین بشه  ازت زده میشه

🤍✨️Hala Madrid

بنظرم نامزدت از اینایی که رفته پیش خواهرش گفته کی ناراحتت کرده؟ زن من؟  غلط کرده ، حالا آبجی جون تو یه عذر خواهی کوچیک بکن بعدش با من 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️