2777
2789
عنوان

شوهرم

419 بازدید | 22 پست

شوهرم دوست نداره با کسی برم بیرون دیروز با دوستم رفتم باشگاه بعدشم رفتیم رستوران گوشیمو خونه جاگذاشته بودم با عجله رفتم جا موند فعلا بخاطر شرایط مامانم خونه مامانم میمونم نیاز ب مراقبت داره از گوشی دوستم ب مامانم زنگ زدم نگران نشه اونم سر کار بود بهش زنگ نزدم از دیروز قهر کرده میگه چرا نیومدی گوشیتو ببری بعد بری کلن گیر میده نمیزاره با کسی برم بیرون من زیاد اهل دوست و بیرون نیستم اولین باره نمیدونم چیکار کنم این عادت از سرش بیوفته البته همیشه با ماشین میرفتم این سری ماشین خراب بود با تاکسی رفتم میگه چرا پیاده رفتی جواب تلفنمم نمیده ب مامانم زنگ میزنه من زنگ میزنم جواب نمیده اس ام اسم دادم دیگه جواب زنگتو نمیدم حالا ک اینجوریه بهم زنگ نزن چیکار کنم یکم این اخلاقاشو بزاره کنار کلن دوست نداره بدون خودش جایی برم😬 😑😑

وا😐سعی کن اخلاقشوعوض کنی وگرنه خودت اذیت میشی

دلایل بودنم راهرروزمرورمیکنم    هرروزازتعدادشان کم میشود                              آخرین باری ک شمردمشان                                         تنهایک دلیل برایم باقی مانده بود                        آن هم وجودتوبود 💓دخترم💓                                💞💞💞💞💞                    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم منم همینجوریه شوهرم اگه عقد هستی به نڟرم رفتار طبیعی هست و درست میشه..من هیییییچ جا بدون خودش نرفتم تاحالا چون میخوام اعتمادشو جلب کنم بعد راحت باشم😍

عزیزم منم همینجوریه شوهرم اگه عقد هستی به نڟرم رفتار طبیعی هست و درست میشه..من هیییییچ جا بدون خودش ...

اخه خیلی سختمه تا الان گفت نرو نرفتم اینو خودش اجازه داد حالا اینجوری رفتار میکنه روز اولم جلو مامانم کلی غر زد

همسرم منم دوران نامزدی اینجوری بودش میگف قبلش بهم بگو کجا میری و یا پیاده نرو دانشگاه و از این حرفا الان ک یساله از عروسیمون میگذره کک شم نمیگزه من کجام و یا حتمن باید بش اس بدم فلان جا رفتم ...نگران نباش اوایلشع ..توهگ اروم اروم عادت بده ک نیاز ب گردش با دوستات داری و اینکه مستقل باشی . ..اینا به مرور از سرش میوفته 

اسم کاربریم ربطی به زایمان طبیعی نداره .انقد نپرسید 😅😅😅 یک وسیله جراحی دندونه 🙄🙄🙄🙄🙄

ولی شوهر منم بود و بی خبر میموند ناراحت میشد و قاطی میکرد

باید از گوشی دوستت بهش خبر میدادی

زنگ که ولی اس میتونستی بدی

ترا یک دل داده اند که یک دلبر گزینی نه اینکه انرا صد پاره کنی و به هر پاره مهمی را اواره