2777
2789
عنوان

بیاین بگین کجاها دل تون خیلی شکست

219 بازدید | 36 پست

امشب باز بی خوابی زده به سرم

بیاین بگید کجاها دلتون شکست و دم نزنید؟

میخام ببینم فقط من دل نازکم

و بقیه از چی ناراحت میشن و دلشون میشکنه

💜دخترتنهای شب هستم عاشق قدم زدنای شبانه... عشقم بی تی اس💜

خیلی جاها

تقریبا همیشه

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دلم زیاد شکسته، اما در حال حاضر بخاطر دلتنگی خیلی زیاد تحت فشارم 

«یک احساساتی هست یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند, نمی شود گفت ، آدم را مسخره می کنند؛ هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت می کند..🌱» |صادق هدایت

دوست پسرم بعد ۸ سال بی خبر منو ول کرد رفت دختر خالشو گرفت هم دلم سوخت هم جگرم

عجب عوضی ای

مگه تو مسخرش بودی این همه سال

مامانم تو روز تولدم گفت کاش خواب به خواب میشدی دلم خیلی شکست

امشبم خیلی سردم بود خواهرم میخواست از شیشه ماشین بره بیرون من گفتم شیشه رو بده بالا اونم داد بالا بعدش بابام شیشه هارو داد پایین و ..

آره خلاصه

یبارم اینجا یکی بیماریمو مسخره کرد

آندیام ☁️🫧•در تکاپوی آفرینش•دختری که با هر ورق کتاب ، با هر نسیم مه آلود ، کمی بیشتر خودش رو پیدا میکنه 💅🏻عاشق قدم زدن تو طبیعتم ..🥲جایی که هر برگ و هر موج ، داستانی برای گفتن داره 🌱 قلم و دفترم بهترین هم سفر ها هستن و هر جمله ای که مینویسم ، یه قطعه از دنیای درونم رو روشن میکنه✨ترک زاده ام و به ریشه ام افتخار میکنم 🤭طرفدار تیم تراکتور 😌🍻دنیای کوچیک من ، پر از خیال و مه ، هر روز جادویی تر میشه 🍓💓اگر امضامو خوندید خوشحال میشم یه جمله یادگاری برام بنویسید ..داخل دفترم مینویسمش :)'🦄 ناشناسhttps://abzarek.ir/service-p/msg/2342954

جوری دلم شکست که دو سال فقط تراپی میرفتم و دارو میخوردم اصلا نمیخام تعریف کنم ولی خدا آدمای عقده ای ...

وای خدا گیر معلم بد نیفته

بعضیاشون جوری میکوبنت که تاثیرش تا مدت ها باهاته

روزه بودم یکی کنارم نشسته بود تا دهنمو واکردم جلوی جمع با گوشه روسریش جلو دهن و بینیشو گرفت

ببخشید واقعا که میپرسم یعنی چی؟ جسارتا دهنتون به خاطر نخوردن غذا بوی بد میداد؟

روز مادر پارسال میخواستم برم واسه مادرشوهرم کادو روز مادر بگیرم اخه سر سزارین بچم مثل یه مادر هوامو داشت وقتی داشتم میرفتم مادرشوهرم گفت میخوای بری ولگردی شوهر بی غیرتمم شنید وهیچ واکنشی نشون نداد 

بارها از متلک پرونیای مادرشوهر وسکوت وبی رگی شوهر دلم شکست