2777
2789
عنوان

شلختگی و خونه نامرتب😔😔😔کمک

6368 بازدید | 51 پست

سلام دوستان دیگه ازدست خودم خسته شدم و تصمیم گرفتم یه تاپیک بزنم که خانومای باتجربه وباسلیقه تو امر خونه داری کمکم کنن و تجربیاتشون رو دراختیارم بزارن...راستش من اتوغذا پختن و اشپزی اصلا تنبلی نمیکنم ومعمولا همیشه دو وعده شام و نهارمو میپزم با وجود یه بچه یه ساله ی کنجکاو که دوس داره به هر چیزی سرک بکشه ویه مامان تنبل خونه م شبیه چهارشنبه بازاره همیشه 😢خیلی بهم ریز و شلوغ پلوغم میشه کمکمم کنین چجوری یکم تغییر کنم جلو شوهرم خیلی خجالت میکشم ظهر اومد نماز بخونه گفت هرجا پا میزارم اشغال میره تو پام آب شدم  تو رو خداااااا کمک کنین

به امید روزی که کرونا نابود شه 😇یک عدد معتاد به نی نی سایت   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شبا قبل خواب کارای فرداتو به علاوه زمان احتمالی هر کار یکی یکی بنویس..بعد میفهمی مثلا باید از ساعت8تا10 دور کارات وبقیه امور مثل صبحانه .ظرف .مرتب کردن جارو وغیره باشی وانگیزه میگیری...من اگه اینکارو نکنم فرداش نمیدونم چه کاره هستم و مدام وقت تلف میکنم

از همین الان شروع کن بلند شو ببین هرچی سره جاش نیس و به هم‌ریختس بزار سره جاش بزورم شده اینکارو بکن رفته رفته خودت عادت میکنی به تمیز کردن خونه .. از همین الان شروع کن دوست من😚

❤💝معنای زنده بودن من👧باتو💏بودن است💑همسرگلم💜💖p💑

من اکثرا میدوام دنبال بچم هرچیزی روبرمیداره میندازه میذارم سر جاش شاید بیست بار تکرار کنه ولی وقتایی که برام مهمه حتما تمیز باشه مجبورم که انجام بدم بیشتر وقتام میذارم بپاچه وقتی خواب رفت تمیز کنم یه چیزیم تازه تجربه کردم که دوست داره دنبالم بیاد (بچم)موقع تمیز کاری یه وقتایی باهم مرتب میکنیم 

باید تمیز و مرتب کنی دیگه

خونه یه چیزیکه همممش باید بهش برسی😩😩😩😩

خونه تمیز باعث آرامش میشه

همش قبل خوابیدن مرتب کن

صبح زودتر بیدار شو

صبح رو از دست نده

وسایلی که احتیاج نداری و اضافه رو بنداز دور

اتاق خواب مرتب کن و درشونو قفل کن

برنامه ریزی. بعدم هرچی رو برمیداری بعد استفاده بزار سرجاش.

خداخیرتون بده شایدکوچیک ترین نکته ها بزرگترین کمک باشه واسم ممنون دوستم

به امید روزی که کرونا نابود شه 😇یک عدد معتاد به نی نی سایت   

هر جا کثیف شد بلافاصله تمیز کن همه چی رو هم بزار سر جاش یه برنامه هفتگی هم داشته باش. شب موقع خواب سینکت و گازت تمیز باشه ریخت و پاش ها رو هم حتما جمع کن. بعد برو لالا

خدایا شکرت شکرت شکرت.

عزیزم وقتایی ک بچه خوابه سریع خونه رو مرتب کن!

یه قانون هست به اسم قانون 1دقیقه یعنی هرررکاری رو که میبینی تو 1دقیقه یا کمتر حتی میشه انجام داد همون لحظه انجام بده مثلا انداختن رو تخت یا برداشتن شونه از رو زمین یا هرکار کوچولوی دیگه ای اینجوری ک همون لحظه انجام بدی همیشه خونت تمیز میمونه!

یه برنامه بنویس یکی از روزهای هفته رو اختصاص بده به جارو یه روز گردگیری یه روز تی یه روز شستن دستشویی و حمام اینجوری بهت فشار هم نمیاد! از همسرتم کمک بگیر مثلا تو جارو و ظرف شستن و اینا 

لباس ک میشوری تا خشک میشه همون لحظه از روی بند تا کن و جا ب جا کن مثلا برندار بنداز رو تخت که بعد بری جا ب جا کنی!

امیدوارم کمکت کرده باشم

عزیزم کمتر بیا نی نی سایت خوووو😁

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

اولا شوهرت اگر خیلی ناراحته میتونه خودش جمع و جور کنه یا جارو بگیره دستش. شما نباید خجالت بکشی.

دوم باید ببینی آشغالها چی هستند. آشغالی که با جارو برقی جمع میشه یا اسباب بازی بچه؟ یا وسائل خودت؟