2777
2789
عنوان

چرا بابام وصیت کرده😭

180 بازدید | 15 پست

من این چند وقته همش ترس از دست دادنشو دارم

امروز با شوهرم تنها بوده بهش وصیت کرده

حتی زبونم لال زبونم لال درباره مراسم و جای تدفین و اینام گفته😭

نکنه دلشوره هام بی علت نیست😭

خدایا منو از این عذاب نجات بده روانی شدم

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وا

خب کار عاقلانه ای کرده

من ۳۷ سالمه ولی منم وصیت نامه دارم

بیمار هم نیستم که در حال مرگ باشم

لازمه ففط

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چن سالشونه مگه؟؟؟

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

وصیت خیلی خوبه انشاالله عمر با عزت داشته باشه 

زنعمو بیمارستان بستری بود از قبل وصیت نکرده بود بعد که میخواست بگه نه زبون داشت که بگه نه دستش جون داشته که بنویسه

خب همه باید وصیت نامه داشته باشن منم 26 سالمه یکی نوشتم اون به معنی مرگ نیست که

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
واخب کار عاقلانه ای کردهمن ۳۷ سالمه ولی منم وصیت نامه دارمبیمار هم نیستم که در حال مرگ باشملازمه ففط

مثلا تو وصیت نامه ت چی نوشتی

دلم میخواد وصیت نامه بنویسم اما نمیدونم چی توش می نویسن

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

‏٦٥

ان شا الله عمرشون دراز باشه 

البته تو این سن و سال وصیت کردن یه امر طبیعیه 

هر وصیتی به معنای نزدیک بودن مرگ نیس 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

مثلا تو وصیت نامه ت چی نوشتیدلم میخواد وصیت نامه بنویسم اما نمیدونم چی توش می نویسن

تعیین تکلیف اموال و متعلقات به کمک وکیل هست

نوشته دست نویس اعتبار نداره اگر ثبت محضر نشده باشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
تعیین تکلیف اموال و متعلقات به کمک وکیل هستنوشته دست نویس اعتبار نداره اگر ثبت محضر نشده باشه

من یه خونه دارم که به اسم خودمه سندش

یه بچه دارم

دلم میخواد اگر مردم

مستقیم برسه به دخترم

و کسی نتونه از چنگش دربیارش

چیکار باید بکنم

دخترم ده سالشه

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51