2777
2789

دلم از سختی هایی که این مدت من وهمسرم کشیدیم سوخت.

من وهمسرم ۵سال پیش ازدواج کردیم.وخانواده همسرم دریغ از اینکه به شوهرم کوچکترین کمک مالی بکنن..یه خونه اجاره کردیم و چون هیچ پشتوانه مالی نداشتیم تصمیم گرفتیم عروسی نگیریم تا بتونیم خونه بخریم وبازهم نتونستیم وهمچنان مستاجریم....یه عقد تو تالار کوچیک با حدود۱۵۰ تا مهمان گرفتیم وبعداز چند ماه رفتیم ماه عسل..من ۲۰سالم بود همسرم هم ۲۴سال.‌.

خلاصه خانواده همسرم در تمام مدت جوری رفتار میکردن که من واقعا فکر کردم به لحاظ مالی توانشون نمیرسه..حتی مادر همسرم بعداز ماه عسل که رفتم خونشون وقتی همسرم خونه نبود جلوی من لباس پاره می پوشید میگفت پول ندارم لباس بخرم..ما فقیریم وبرلی همین نتونستیم بهتون کمک کنیم..چون همسرم سال ها بود به خاطر دانشگاه از خانوادش دور بود اونم مثل من باور کرده.بود..

برام عجیب بود چطور ۳تا پسر قبلی رو از خونه وطلا وعروسی تامین کردن ولی به همسر من که رسید گفتم نداریم..خلاصه گذشت..

تااینکه پارسال پدرهمسرم اومد بخشی از ارثش رو تقسیم کرد وبه همه داد جز من وهمسرم..

چندروز پیش بعداز یکسال رفتیم‌شهرستان..

دیدم برای دوتا برادر شوهر دیگم که درحال ازدواجن..دارن سرویس کامل مبلمان وسرویس خواب می‌خرن +خرج یه عروسی لاکچری وسنگین..با حدود۷۰۰ مهمان...+حدود نفری۳۰۰میلیون به عنوان کمک...برای خرید خونه هم به هردو پول دادن..

دروغ نگم بغض بدی اومد سراغم..یاد خودم وهمسرم افتادم..که همسرم حتی از ساده ترین چیزها میگذره تا بتونیم خونه بخریم..اینکه همه اونا تو شرکت نفت ودرامدهای بالا ولی همسر من از همه کوچکتر ویه حقوق کارمندی داره..جالب اینجاست به هیچکدومشون به اندازه من احترام نمیزارن..وحسابی بهم محبت میکنن ودوست دارن...اما بازم همسرم‌رو از همه چیز محروم‌کردن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسرم تا این ماجراها رو میشنوه هیچی نمیگه

.هربار هم‌که من میگم خب آخه چرا؟؟؟

میگه وقتی خودشون حواسشون به من نیست منم بهشون یادآوری نمیکنم...

همسرم میگه از بچگی حسابم نمیکردن..الانم که بزرگ شدم همینن..

راستش الان که فکر میکنم هم همین...تواین ۵سال حتی جز برای دکتر یا کار اداری نیومدن پیشمون..

ولی هرجور فکر میکنم این همه فرق گذاشتن با عقل جور در نمیاد

خب همسرت چی میگه

‌..همسرم میگه هیج توقعی ازهیچکس ندارم..وقتی خودشون موقع تقسیم ارث من ویادشون نبود منم هیچی نمیخوام‌و خودم تلاش می‌کنم به همه چیز برسم..همیشه میگه اون زمانا که داشتیم ازدواج می کردیم تودلم مونده یه بار بهم میگفتن کمک نمیخوای.‌.؟؟

‌..همسرم میگه هیج توقعی ازهیچکس ندارم..وقتی خودشون موقع تقسیم ارث من ویادشون نبود منم هیچی نمیخوام‌و ...

پس راهی نداری بیخیال باش به جهنم زندگیت رو کن خودت شاغل شو به هرچی میخوای برس 

ما که خونه ساختیم واسشون ماشین دادیم خودمون مستاجریم ببین دیگه،همسرم عین خیالش نیس به حرفه منم گوش نداد پس به درک

خب چرا از مادرشوهرتپن‌نمیپرسین، نه که دعوا با داد و بیداد کنین، فقط بگیم برام جای تعجب که این‌همه تفاوت گذاشتن به خاطر چیه؟ آیا پسرشون کاری کرده؟؟

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن