2777
2789
عنوان

دست دخترم شکسته

158 بازدید | 14 پست

سلام دوستان 

انگشت دخترم لای در مونده امروز عکس گرفتیم دکتر گفت سه تا ترک برداشته گچ گرفت حالم خیلی بده طاقت دیدن دستش تو این وضع رو ندارم شب موقع خواب اذیته .دو هفته دیگه باید دوباره عکس بگیریم جوش خورده یا نه .دعا کنین همین دو هفته باشه خوب بشه ممنونم

قند روزای تلخ منی دخترم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیییزم....دختر منم وقتی سه سالش بود دستش شکست...

خیلی دوره ی سختی بود

بچه م خیلی اذیت شد

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

خودمم باردارم حالم خوب نیست .خیلی غصه میخورم

عیب نداره بابا دو هفته ای خوب میشه با غصه خوردن که چیزی درست نمیشه الان تازه گچ گرفته؟؟ یکی دو روز اول اذیته بعد دیگه عادیه 

گاه‌ باید خندید بر غم های بی پایان🖤                                              

عیب نداره بابا دو هفته ای خوب میشه با غصه خوردن که چیزی درست نمیشه الان تازه گچ گرفته؟؟ یکی دو روز ا ...

اره امروز گچ گرفتن .یکم کم طاقته میگه فردا خوب میشه دیگه بازش کن 

قند روزای تلخ منی دخترم

اره امروز گچ گرفتن .یکم کم طاقتم میگه فردا خوب میشه دیگه بازش کن

عزیزم انشالله زودی خوب میشه 

گاه‌ باید خندید بر غم های بی پایان🖤                                              

چقد تو گچ بود ؟

عزیزم منم 6ماهه بارداربودم

خیلی اذیت شد

یادمه روز 17 از شدت خارش جیغ میزد و گریه میکرد می‌پرید بالا پایین....خیلییییییی ناراحت شدیم و دلمون سوخت..... دیگه تصمیم گرفتیم 4روز زودتر بازش کنیم ولی بهش مدام گوشزد میکردیم بدو بدو نکنه..... بااحتیاط  راه بره.....

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

عزیزم منم 6ماهه بارداربودمخیلی اذیت شدیادمه روز 17 از شدت خارش جیغ میزد و گریه میکرد می‌پرید بالا پا ...

الهی طفلک بچه 

دختر منم اصلا یه جا نمیشینه مدام باید تذکر بدم بهش 

قند روزای تلخ منی دخترم

الهی طفلک بچه دختر منم اصلا یه جا نمیشینه مدام باید تذکر بدم بهش

ای جانم...خب کوچولوعن دیگه

عزیزم روزای اول هنوز عادت ندارن خیییلی سختشون میشه

بعد اونم خارش یکم اذیتشون میکنه

تحمل کن غصه نخور دیگه

میگذره گلم

حالا من سومی رو که زایمان کردم همین دخترم دوباره دستش شکست...سومی 4روزش بود🥲😑

ای جانم...خب کوچولوعن دیگهعزیزم روزای اول هنوز عادت ندارن خیییلی سختشون میشهبعد اونم خارش یکم اذیتشو ...

ممنون عزیزم سعی میکنم

ای وای دوباره دستش شکست چه بد 

قند روزای تلخ منی دخترم

ممنون عزیزم سعی میکنمای وای دوباره دستش شکست چه بد

آره عزیزم اونم گذشت

حالا این هیچ،

پای مادرمم شکست همون روزا

من زائو بهش میرسیدم🤣🤣🤣

حالا اینارو گفتم که بگم همیشه بدترشم هست🤣