2777
2789
عنوان

دخترم یک ماهشم نشده شوهرم مهمون دعوت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 5840 بازدید | 123 پست

خب عزیزم فک نکنم قبل از دوازده بیان ولی واقعا میگم خیلی سخته،حالا میگی همسرت کمک می‌کنه غذا می‌ذاره ولی من یه بار زنعموم اینا گفتن میایم نیومدن باورت میشه چقدر تمیز کاری کردم چقدر همه چی آماده بود بعد هفته ی بعد زنگ زدن دوباره داریم میایم

اینام خودشون نباید قبول میکردن خب شوهرت تعارف زده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به نظرم اونا اشتباه نکردناولا که شوهرت خیلی اصرار کردهبعد هم لابد فکر کردن اگر نیان بهتون بی محلی و ...

شوهرم اول تعارف کرد اونا قبول نکردن

بعد من گفتم چرا گفتی بیان ناهار گفت تعارفه دیگه اونا هم که نمیان

بعدش فکر کنم مادرشوهرم به خواهراش اصرار کرده که بریم ناهار دوباره زنگ زدن گفتن ناهار میایم

دیگه همون آبگوشتم زیادیه نباید انتظار پذیرایی مفصل داشته باشن

خب عزیزم فک نکنم قبل از دوازده بیان ولی واقعا میگم خیلی سخته،حالا میگی همسرت کمک می‌کنه غذا می‌ذاره ...

شوهرم تعارف کرده بعدش فکر کنم مادرشوهرم اصرار کرده که گفتن ناهار میایم

من که هیچ کاری نمیکنم نه نظافت نه غذا هیچی

نهایت بتونم به خودم برسم

شوهرم اول تعارف کرد اونا قبول نکردنبعد من گفتم چرا گفتی بیان ناهار گفت تعارفه دیگه اونا هم که نمیانب ...

من نگفتم آبگوشت کمه یا زیاد ولی خاله بازی داره راه میندازه شوهرت... من بودم اجازه این مسخره بازی رو نمی دادم

غذا از بیرون نشون میده شرایط تون مناسب نبوده ولی آبگوشت اونم دستپخت ِ همسر واقعا خاله بازی و مسخره بازیه

دیگه خود دانی

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ببخشید شوهرت خیلی بی عقله ،الویت شما و بچه هستین نه خانوادش ،فردا دست به سیاه و سفید نزن راحت استراح ...

بله دیگه همین که الان میبینم ما اولویت نیستیم بیشتر ناراحتم میکنه

دوست دارم فقط از این خونه برم و تنهاش بذارم

شوخی کردم😁 حالا بنده خدا جوگیر شده دهنشو کامل سرویس نکن . ولی زیاد ب خودت زحمت نده .برنج بپز .کبابی ...

احساس میکنم عقده دارن همچین آدمایی. من حتی عیادت مریض یا چمیدونم دیدن کربلایی اینا رو هم صبح و ظهر نمیرم میذارم عصر و غروب

من ۸ روز بود زایمان سزارین کرده بودم حالم وحشتناااااک بد بود خیلی درد داشتم بچم نه شب میخوابید نه روز داشتم پاره میشدم رسما. یهو 9 صب مادرشوهرم طبقه بالامونه سراسیمه اومده میگه زودباشین چایی بذارین میوه شیرینی فلان فامیلام دارن میان😑 منو کارد میزنی خونم در نمیومد چقد ملت بیشعورن. ۹ و نیم اومدن ۱۱ رفتن. باز خوبه ناهار نموندن

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

من نگفتم آبگوشت کمه یا زیاد ولی خاله بازی داره راه میندازه شوهرت... من بودم اجازه این مسخره بازی رو ...

یعنی چی خاله بازی

غذا غذاست دیگه حالا یا دست پخت من یا دست پخت شوهرم🤔

احساس میکنم عقده دارن همچین آدمایی. من حتی عیادت مریض یا چمیدونم دیدن کربلایی اینا رو هم صبح و ظهر ن ...

۹ صبح آخهههه؟ 🤣 مگه اداره اس؟؟؟وااای 

ما چن وقت پیش یه زائو داشتیم  خودم غذا درست کردم بردم براشون(چون میدونستم نمیتونم غذا درست کنه برا شوهر و بچه هاش) .سفره پهن کردم شام خوردیم .ظرفاشو شستم .کادوشم دادیم زود اومدیم .

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

بخوابوقتی بیین که تازه از خواب بیدار شدییکم خجالت می کشن که خونه کسی که بچه کوچیک دارننمی رنبعدشم بر ...

کاش میشد

آره دیگه این تهشه😂😂

یا برم اتاق بگم میخوام بچه شیر بدم همونجا بخوابم بگم شبو نخوابیده بودم واسه همین خوابم برد😂

یعنی چی خاله بازیغذا غذاست دیگه حالا یا دست پخت من یا دست پخت شوهرم🤔

اوکی هر طور راحتید

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊