2777
2789

از همه لحاظ مثلا خواهرم میگه از شوهرت بدم نیاد چون با تو بد حرف میزنه حرص میکشم میگم اره راس میگه دیگه شوهرم همش تو جم خوردم میکنه یا یا شوهر خواهرم همش شوهرمو مسخره میکنه می‌خندن کلن شوهرم جایی میره اصلا خجالت نمی‌کشه چند بار غذا میکشه این کارا خیلی عذابم میده چندین بارم بهش گفتم ولی گوش نمیده همش کارم گریس بگین چیکار کنم راهنماییم کنید فک کنید خواهر کوچکتونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زندگی شما به خواهرت وشوهرخواهرت ربطی نداره.چرا اجازه میده دخالت کنن؟

ای خواهر وقتی پیش اونا منو دعوا میکنه اونام میبینن دیگه چی بگم مثلا شغل شوهرمو مسخره میکنن اینا یا میگن شما طلاتونو فروختیم بد جایی سرمایه کردین 

وقتی میبینم حرفاشون راسته دیگه چی بگم وقتی پیش اونا منو داد میزنه چی بگم خستم به خدا

هر وقت زن و شوهر ایرانی تو خونشون تونستن مشگلشون رو حل کنن اون روز بهارین روزشونه.همدیگر تو جم کوچیک کنید نتیجش توهین راحت دیگران بخودتون.یعنی راحت بهتون حرف میزنن

توهم کارایی بکن که اون دوست تداره تا اونم شرمنده شه وخجالت بکشه شاید اون موقع حالت بفهمه ودرست کنه ا ...

چند بار کردم ولی پیش خانوادم زیاد نمیکنم چون اون وقت اینا بیشتر ناراحت میشن یه حوری وانمود میکنم که نه ناراحت نشدم 

هر وقت زن و شوهر ایرانی تو خونشون تونستن مشگلشون رو حل کنن اون روز بهارین روزشونه.همدیگر تو جم کوچیک ...

میدونه به خدا تو خونه هر چی بگم گوش میده ولایی اگه مهمون بیاد یا مهمونی بریم زهر مارم میکنه همه هم فک میکنن همیشه اینطوره

فقط خاهرت و شوهرش بهتون گیر میدن؟؟نمیدونم چراولی حس میکنم خاهرت ب زندگیت حسادت میکنه

نه تنها خواهرم و شوهرش بلکه همه رفتارشون میبینن میگن خیلی صبوری چطور تحملش میکنی .

نه خواهرم خودش زندگیش خوبه اودن خونمون شوهرم بامن دعوا کرد پیش اونا بعد قیافه گرفت براشون از اون روز خواهرم بیشتر میگه بدم میاد