2777
2789
عنوان

ببینید پدرشوهرم چی گفت

157 بازدید | 5 پست

من و شوهرم کنار هم نشسته بودیم. برگشته رو به شوهرم میگه عصرا چیکار میکنین؟ بیکارین؟ بعد میگه بخور و بخواب کار منه الله نگهدار منه

حالا خیلی جالبه یه دخترش شاغله و اون یکی خونه داره و ۱۵ سال ازدواج کرده و داره ۱۵ سال تو خونه میخوره و میخوابه اگه این چیزا بخور و بخوابه

من شاغل نیستم و  کمتر از یک ساله که ازدواج کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگفتی عصرا ب اعمال زناشویی رسیدگی میکنیم تا لال بشه دیگه فضولی نکنه

چرخ اقبال من..بادا هم اکنون ذهن و تنم.اقتدار من هستم امروزکامروامیشوم از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

میگفتی عصرا ب اعمال زناشویی رسیدگی میکنیم تا لال بشه دیگه فضولی نکنه

حرفاش خیلی بده. امروز توی سالن نشسته بودیم، چون ظهر خونشون بودیم و همینجا خوابیده بودیم، مادرشوهرم بهم گفت چشمات ورم داره. فکر کنم ظهر خوب خوابیدی خوابت برده. پدرشوهرم برگشت گفت نه. قندش بالا رفته.

من میدونم. این هر حرفیش منظور داره. کلا از این آدماست. هر وقت میام با حرفاشون دلمو میشکنن. خیلی میشکنن. خدا خودش جوابشونو بده.

بگو تا چشمت دربیاد🤝

حرفاش خیلی بده. امروز توی سالن نشسته بودیم، چون ظهر خونشون بودیم و همینجا خوابیده بودیم، مادرشوهرم بهم گفت چشمات ورم داره. فکر کنم ظهر خوب خوابیدی خوابت برده. پدرشوهرم برگشت گفت نه. قندش بالا رفته.

من میدونم. این هر حرفیش منظور داره. کلا از این آدماست. هر وقت میام با حرفاشون دلمو میشکنن. خیلی میشکنن. خدا خودش جوابشونو بده.