2777
2789
عنوان

چرا خدا اینجوری خلق کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1747 بازدید | 144 پست
خوب شما یکیش رو که تو ذهنتون هست مربوط به منطقیه جغرافیاییه مثال بزنید

مثلا همین گرسنه های سومالی یا خیلی نقاط آفریقا یا همین ایران که جز سیر کردن شکم به فکر دیگ نیستن استعدادشون میتونه شکوفا بشه ؟

کاربری من و خواهرم مریم 😃❣️

حالا زشت وزیبا به کنار یه عده که ظالما بهشون ظلم میکنن و هیچ کاری از دستشون برنمیاد تا طالمارا نابود ...

الان یه نفر میاد مینویسه امر به معروف و نهی از منکر 

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این دنیا محل گذره. 

مثل شکم مادر که جای موندن نیست. 

اون دنیا برای حسابه و خدا از همه به اندازه ی چیزایی که بهش داده بود توقع و انتظار داره. و هر نعمتی مسئولیتی میاره

زیبایی هم خیر مطلق نیست یکی می‌تونه با زیباییش چه شر هایی بیافرینه و اون دنیا این زیبایی بشه وبال گردنش که باهاش یه عالمه عذاب خریده برای خودش 

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  
اونارو خدا ول نکرده عزیزم خدا منو ول کرده دعا میکنم نمیشه نماز میخونم نمیشه نذر میکنم نمیشه از ائمه ...

بنظرت خدا امام حسین رو ول کرده که همچین سرنوشتی داشتن ؟ 

بعضی کاربر ها راست میگن 

این دنیا خوشی مطلق نداره  

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

اونارو خدا ول نکرده عزیزم خدا منو ول کرده دعا میکنم نمیشه نماز میخونم نمیشه نذر میکنم نمیشه از ائمه ...

اینم دوتا حدیث درباره اون وعده و سنت خدا

🔻حضرت على عليه السلام مى‌فرمايد: اگر ديدى خداوند نعمت‌هايش را بر تو مدام مى‌دهد، ولى تو گناه مى‌كنى، پس به هوش باش، چه بسا اين لطفها عاقبت خوشى ندارد.

🔹پيامبر اكرم صلى الله عليه و آله فرمودند: اگر مشاهده كردى كه دنيا به كام گنهكاران است خوشحال مباش، زيرا اين استدراج الهى و به تدريج هلاكت كردن اوست.

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

حالا زشت وزیبا به کنار یه عده که ظالما بهشون ظلم میکنن و هیچ کاری از دستشون برنمیاد تا طالمارا نابود ...

داعش و طالبان رو خدا خلق کرده ؟

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

همه اینا حکمت داره 

این چیزایی که گفتی یه امتحان برای مسلمون هاست و پاک کردن اون بنده خداهایی که تو کشورشون جنگه

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

این دنیا محل گذره. مثل شکم مادر که جای موندن نیست. اون دنیا برای حسابه و خدا از همه به اندازه ی چیزا ...

اصلا چرا خدا باید یه موجودی بیاره این دنیا که ازش حساب بگیره دنبال چیه دقیقا ؟

کاربری من و خواهرم مریم 😃❣️

خواهر جان، کاربر نابینای همین سایت تو رشته دانشگاهی درس خونده و کتاب نوشتهبگردید دنبال استعدادتون من ...

عزیرم منم جون کندم تا کنکور قبول شدم رشته دولتی ولی کار ندارم حتی بعنوان کار گر هم استخدام نمیکنن بارها بخاطر قیافه رد شدم یه دیپلم  ردی خوش قیافه رو گذاشتن جای من الان برم کتاب بنویسم بهم کار میدن ؟  

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

من کسیو میشناسم خدابهش استعداد داده دکترای پرستاری بگیره پدرش پولداربود خونشون مشکلی نداشت لای پرقو بزرگ شد الانم بخاطر استعدادش بهترین بیمارستان استخدامه همشم ادعای دینداری داره یه معلولم میشناسم با خانواده طلاقی محتاج هزارتومنه 

یادت باشه که

خدا تا وقتی تو قلبته،یا حداقل ته دلت میدونی هست،یه نقطه سفیدی تو دلت هست میدونی...

مثلا میخوای یه کاری کنی یه صدا میاد تو دلت میگه نه

ولت نکرده!

چرا مردم فکر نمیکنن باید به وجدان حسرت بخورن!

جوجه رو اخر پاییز میشمارن.اون خدا به اون بزرگی معیار قضاوتش یچیز دیگس. متقاوت از ملتی سطحی نگر

این دنیا محل گذره. مثل شکم مادر که جای موندن نیست. اون دنیا برای حسابه و خدا از همه به اندازه ی چیزا ...

دقیقا منظور منم همین بود فقط قلمم مثل شما زیبا نیست😁♥️

اصلا چرا خدا باید یه موجودی بیاره این دنیا که ازش حساب بگیره دنبال چیه دقیقا ؟

خدا بیشتر از اینکه حسابگر باشه ، مهربانه 

هرچند شما هم چیزهایی دارید که الان نمیبینید..زیبایی که اصن تعریف نشدس ولی اگه منظورت جامعس اوکیه ولی ...

خدا چی داده به من که حالا بخواد حسابم بکشه ؟