2777
2789
عنوان

چرا خدا اینجوری خلق کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1745 بازدید | 144 پست
صبر یه روز دو روز یک ماه شیش ماه یکسال دوساله شبانه روز دارم خدا خدا میکنم چی شد شنید ؟ اصلا منو دید ...

میگم که منم اینجوری بودم

و خدا بهم نشون داد که به این چیزا نیست 

به هرحال شما الان دلگیرید

و هرچیم بگن قبول نمیکنین که درک میکنم

اخه یه حرفی میگی آ . چطور به خانمها....... بعد میگیم پاک کردن اوناس ؟ نه نمیشه اصلا . با عقل جور د ...

بله واقعیت تلخ و پیچیده ایه وقتی به یه مومن مظلوم ظلمی بشه از گناهانش پاک میشه! حتی همون تجاوز !

میگم پیچیده اس چون خیلی حرف ها میشه در موردش زد

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونه در لحظه نابودشون کنه با خاک یکسانشون کنه همه شونو . در یه ثانیه .ولی اینکاررو نمیکنه . نگید ...

چرا باید تو یک ثانیه نابودشون کنه؟ مگه این دنیا بهشته؟ 

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

چرا باید تو یک ثانیه نابودشون کنه؟ مگه این دنیا بهشته؟

بهشت نیست . ولی ظالمارو نابود کنه .

باور کن بهشت  هم به درد نمیخوره . ان شالله بعد ۱۲۰ سال دیگه که رفتی بهشت میبینی  بهشت هم  همچین  خوب نیست . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بهشت نیست . ولی ظالمارو نابود کنه .باور کن بهشت هم به درد نمیخوره . ان شالله بعد ۱۲۰ سال دیگه که رف ...

چرا اتفاقا عالیه نه دردی هست نه رنجی 

ولی خدا نابود نمیکنه چون ادم ها باید برای خودشون تلاش کنن 

چرا اتفاقا عالیه نه دردی هست نه رنجی ولی خدا نابود نمیکنه چون ادم ها باید برای خودشون تلاش کنن

من بهشت رو توی خواب دیدم‌. درسته نه درد هس نه رنج و هنه چی فرق داره  . 

ولی  بهشت هم  نمیخوام من :( 

چون دیدم میگم . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

من بهشت رو توی خواب دیدم‌. درسته نه درد هس نه رنج و هنه چی فرق داره . ولی بهشت هم نمیخوام من :( چ ...

خدا به دلت ارامش بده عزیزم ♥️

من جز دسته اولم ...خانواده سر شناسی تو شهرمون دارم...از لحاظ زیبایی هم واقعا همه بهم میگن خوشگلی و...اما یه روزای سختی رو گذروندم...از خدا میخوام هیییچ بنده ای تجربه نکنه🥺 فقط ظاهر رو نگاه نکن اونا هم کلی سختی و مشکل دارم

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

من جز دسته اولم ...خانواده سر شناسی تو شهرمون دارم...از لحاظ زیبایی هم واقعا همه بهم میگن خوشگلی و.. ...

خدا کمک ات کنه صدای منو که نمیشنوه ان شالله مال تورو بشنوه هر چند خونواده حامی و سرشناس داشتن نصف مشکلاتو حل میکنه

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

خدا کمک ات کنه صدای منو که نمیشنوه ان شالله مال تورو بشنوه هر چند خونواده حامی و سرشناس داشتن نصف مش ...

فدای محبتت عزیزم😘😘 انشالله بهترین ها نصبیت بشه😘

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌