2777
2789

سلام 

اگر پدر شوهرتون خونه اضافه داشته باشه اما به پسر بزرگش نده ازش توقع دارید بده؟

پدرم به خونه اضافه داره 

برادر بزرگم خونه نداره هفت ساله ازدواج کرده پولم نداره

یه برادر کوچیک هم داریم مجرد هست اونم خونه نداره 

برادر بزرگم انتظار داره که بابام خونه قدیمی رو بده خودش،میگه همه پدرها دست پسرشون رو میگیرن

میگه بده به من بفروشم خونه بهتر بخرم

مامانم اجازه نمیده میگه این خونه مال همه بچه هاست 

البته منم میگم هر پدری باید اگر داره به پسراش ببخشه بعدا

اگر اضافه اومد به دختراش

چون پسر باید خونه داشته باشه

پدر یا پدر شوهر شما چطور رفتار میکنن

نظر شما چیه 

نظر شما اشتباهه باید فرزندان به طور قانونی به مال و اموال پدر دسترسی داشته باشن و در کل باید به عدالت هم تقسیم بشه حتی اگه خود فرد بخواد ببخشه

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شما چرا میگی، اول به پسرا بعد  اگررررر اضافه اومد ب دخترا؟؟؟؟؟؟ 

دختر خونه نمیخواد؟ 

حالا اومد و شوهر نکرد

شوهرش نامرد بود جدا شد

اونموقع نظرت همینه؟؟؟؟ 

نه بنظرم برادرت متوقع

حالا فکر می گفت موقتا بذار بشینم تا پیش بیفتم باز ی چی

برادر شوهرم مستاجره 

مادر شوهرم دو واحد داده اجاره ،با پولش زندگی می کنه (دونگ کل خونه برا ماست؛ولی دست مادرشوهرمه)

البته برادر شوهرم میگه، بگه هم من نمیام بشینم پیش مادرم 

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

چه پررو 

خونه برای همه بچه هاست اونم بعد مرگ پدر و مادر 

تا زنده هستن بچه ها خودشون باید تلاش کنن

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

پدر شما می‌تونه خونه رو به طور موقتی و در یک قرارداد برای اجاره به پسرش بده قرارداد اجاره نوشته بشه ولی اجاره پرداخت نشه 

یا هم اگه پولی داره به پسرش کمک کنه نه که کل خونه رو بده به یه نفر بفروشه

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  

شوهر من ۵ برادر هستن یه خونه اصافی داره به پسر بزرگش داده ک توش بمونن تا دستشون به جایی برسه 

ینظرم پدرتونم اگ بخان بدن فقط امانت بدن ک اجاره خونه ندن پول اجاره خونه پسنداز کنن واس خودشون بخرن 

ای بابا چقد ساده ای...اتفاقا مامانت درست میگه اون خونه متعلق به همه بچه هاس

فکر میکنی عروسا قدرشناسن؟خودمم عروسم اما خونه رو بدین به برادرت،عروستون فردا با ارث باباتون بهتون نیش خند بزنه خوبه؟

کاری که داییم و زنداییم با مامانم و خاله هام کردن 

حرف مادرتون درسته اون خونه برای همه هست و اگر هم بخوان بفروشن برادرتان باید سهم شما رو بخره یا بفروشین هر کسی سهمشو برداره . 

طرز فکرت هم اشتباهه پسر و دختر باید جوری با بیان که بتونن روی پای خودشون بایستند. برادر شما الان خانواده داره باید تلاش کنه بتونه خونه بخره نه اینکه از پدرش توقع داشته باشه . 

دخترم گناه داره این چحرفیه😕حالا خوده خواهر ببخشه جداس

ولی بابای شما میتونه ملکشو بفروشه سهم داداشتو بده بهش اونم حق داره پدرش واسه کی گذاشته پس وقتی بچش تو رنجه؟ 

شماهم با سهمتون میتونید ملک کوچکتر یا ماشین و طلا بگیرید

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨