2821
2789
عنوان

میشه یه چیزی بگید

119 بازدید | 11 پست

حس می‌کنم از همه چی زده شدم 

ولی الان واقعاا نباید اینجوری باشم وگرنه گند میخوره به کل زندگیم🥺🫠 

هر کسی از این دنیا چیزی بر می دارد ، من دست برداشتم !...نمیدونم راه حلش کوتاه کردن موهام یا پریدن از بالای تراس...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سخت نگیر. یه ورزش یا هنر رو شروع کن

سال کنکورم اخه؟😂

خواهر قصد جونمو کردی مامانم همین جوریش انتظار داره من مث یه ربات صبح تا شب فقط درس بخونم

هر کسی از این دنیا چیزی بر می دارد ، من دست برداشتم !...نمیدونم راه حلش کوتاه کردن موهام یا پریدن از بالای تراس...

منم همینجوری شدم بعد از یه ماجرایی

خداکنه بتونم به زندگی شادو سالم قبلم برگردم

شاید چشم به راه بود که یارش بیاید زمستان زمستان گذشت و نیامد مثِ تو که رفتی شبی زیرِ باران ندیدم از آن پس که باران ببارد... :) 

پس از هر سختی آسانی است تا میتونی شکر گزاری کن حتی وقتی به بن بست میخوری

مرسی❤️❤️

این حست موقتیه

اره ولی دیگه خستمه از این سال‌های تکراریی 🙂

الان فاز چص ناله میگیری بعد موقع نتایج عمیقا افسردگی میگیری آدم باش😑نمدونم چرا تند شدم ولی اره همین ...

نه اوکیه درست حرفات🫶🏻

😂🎀حالا بدو دنبال درسات یالا بابا

باششش😂💕

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز