2777
2789
عنوان

سینوزیت کودکان

47 بازدید | 6 پست

سلام خانمها

کسی بوده بچه اش سینوزیت داشته باشه و از شدت درد سر همش گریه کنه و اونم گریه های شدید؟

اصلا سینوزیت باعث درد شدید میشه ؟

حتی دارو هم داده دکتر چند ساعت طول میکشه تا تاثیر بزاره و بشدت خواب آلوده اش میکنه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

بله عزیزم پسرمنم داره وحتماموقع سردرداش باید استامینوفن بخوره اینبارکه خوب شد پیشگیری کن براش تنهاراه حلش پوشوندن پیشونیه هرموقع هم سردرد وآبریزش بینیش شروع شد یه کلاه ترجیحا پشمی بذار رو سرش بااون بخوابه آب رو آتیشه

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
بله عزیزم پسرمنم داره وحتماموقع سردرداش باید استامینوفن بخوره اینبارکه خوب شد پیشگیری کن براش تنهارا ...

خواهر زادمه عزیزم گفتن لوزه هم داره و مدام عفونت میکنه چشماش و سرما میخوره

میخواستم بدونم این حجم از درد طبیعیه ؟

ان شآءالله خدا پسر شما رو هم صحت بده 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خواهر زادمه عزیزم گفتن لوزه هم داره و مدام عفونت میکنه چشماش و سرما میخورهمیخواستم بدونم این حجم از ...

بله عزیزم سردردشون زیاده برای درمان لوزه هم میتونین نمک طبیعی قبل وبعدازهرغذابهش بدین خوب میشه منم پسرم داشت میگفتن نه دراون حدبزرگه که اورژانسی عمل بخوادنه دراون حدکوچکه که بیخیالش بشین ماهم اومدیم نمک دادیم بهش قبل وبعدازهرغذا خوب شد

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
بله عزیزم سردردشون زیاده برای درمان لوزه هم میتونین نمک طبیعی قبل وبعدازهرغذابهش بدین خوب میشه منم پ ...

همون حرف سابق که غذا رو با نمک شروع کنین ؟

بله بانمک شروع کنین بانمک به پایان برسونین

ممنونم 🌹🌹