2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شما وقتی بخوای رمز ارز یا طلا ترید بکنی اگر تو بازار فارکس باشی هم میتونی روی فروش و هم روی خرید ترید کنی و سود بگیری

توی صراف یا کلا صرافی های دیگه گزینه ی فروش نداره و شما فقط باید روی موقعیت خرید سود بگیری 

اون 100 هزار تومنی هم که میده بعد یکماه و بعد 5 تا ترید موفق بهت میده مثلا پولت رو برسونی به 120 هزار تومن و یکماه صبر کنی بهت بده شایدم نده

فقط توی یک جمله بهت میگم پنیر توی تله موشه

من زندگی را دوست دارم ولی از زندگی دوباره میترسم...من روز را دوست دارم ولی از روزگار میترسم...

از چی میترسید چه ریسکی چه ترسیمن ماهاست دارم۳ نفر دعوت میکنی ۳۳۰ میده

والا خواهرزاده منم گفت بعدگفت کامنتاش همه گفتن تا1403خوب بوده ازاون موقع به بعدسیستمش عوض شده وتوجنگم انگار هک شده اینا میترسم نصب کنم اگه پول خودم بود مشکلی نداشتم من هرماه برا چندین نفر 20 30تومنی تترمیخرم 

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
والا خواهرزاده منم گفت بعدگفت کامنتاش همه گفتن تا1403خوب بوده ازاون موقع به بعدسیستمش عوض شده وتوجنگ ...

خواهر زاده ات اشتباهی گفته 🤣

اون نوبیتکس بود نه آبان تتر

اونی هم که پول ها رو بلوکه کرد میلی بود

به هر حال گلم هر طور مایلی

بای 

دعا کنید برام 

شما وقتی بخوای رمز ارز یا طلا ترید بکنی اگر تو بازار فارکس باشی هم میتونی روی فروش و هم روی خرید تری ...

آفرین دقیقا صراف این شکلی من فقط رمزینکس استفاده میکنم که اون خوبه نوبیتکسم ریسکیه وهک میشه به راحتی

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
آفرین دقیقا صراف این شکلی من فقط رمزینکس استفاده میکنم که اون خوبه نوبیتکسم ریسکیه وهک میشه به راحتی

همه ی اینا چرت و پرته چون توی ایران هستن و به راحتی میتونن کلاه همتونو بردارن 

برای همین تریدر هایی که رمز ارز کار میکردن تو کارگزاری های خارجی پول میذاشتن نه ایرانی

بهترین صرافی بایننس بود که ایرانیا رو تحریم کرد 

پس اگر میخوایید رمز ارز ترید کنید برید تو بازار فارکس ترید کنید که اقلا پولتون رو توی یک بروکر معتبر بذارید که نخورن 

من زندگی را دوست دارم ولی از زندگی دوباره میترسم...من روز را دوست دارم ولی از روزگار میترسم...

باسلام

اپلیکیشن میلی گلد را نصب کنید سپس در قسمت کد دعوت این کد را وارد کنید ( milli-xwkh6 ) و در این اپلیکیشن ثبت نام کنید پس از تکمیل ثبت نامتان ۱۰ سوت طلا به ارزش ۱۱۵هزارتومن از این برنامه هدیه میگیرید و به ازای هر دعوت نیز ۱۱۵ هزارتومن دیگر هدیه میگیرید .

و همچنین اپلیکیشن تکنوگلد را نصب کنید سپس در قسمت کد دعوت این کد را وارد کنید ( 4ceVqP ) و در این اپلیکیشن ثبت نام کنید پس از تکمیل ثبت نامتان ۱۵ هزارتومان از این برنامه هدیه میگیرید و به ازای هر دعوت نیز ۱۵ هزارتومن دیگر هدیه میگیرید .