2777
2789

...

عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی من ندانستم از اول که تو بی مهرو وفایی🩵🫶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عضلات پام خودبخود میگیره رون پام ساق پام اصلا خیلی بده همه جام درد داره

منیزیوم بخور

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

منیزیوم بخور

الان یدونه خوردم از این پودری ها. توروخدا دعا کن همین پاشه و مشکل خاصی نباشه خیلی ترسیدم خیلی حس بدیه. البته من روماتیسم هم دارم کلا بندبند انگشت های دستم درد میکنه ولی تا حالا پام نبود

دختر کوچکم درس نمی‌خونه اگر درس بخونه عالیه باور می‌کنی در یه دقیقه یه شعر رو حفظ می‌کنه نمی‌دونم از چه راهی برم هم سخت گیری کردم هم مهربانی می‌خوام دق کنم تو کاراته عالیه برای تیم ملی می‌خوانش واقعا موندم دیگه 

الان یدونه خوردم از این پودری ها. توروخدا دعا کن همین پاشه و مشکل خاصی نباشه خیلی ترسیدم خیلی حس بدی ...

رو زبونت بریز

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.