2777
2789
عنوان

بیاین از خواستگارم بگم

277 بازدید | 21 پست

یه خواستگار دارم دو هفته پیش اومدن خونمون 

هفته ی قبل چهارشنبه گفت جوابت چیه گفتم یک هفته به من فرصت بده

برای من تحصیلات خیلی مهمه اون مهندسی خونده لیسانس دانشگاه آزاد داره و مهندس ناظره الان

من پزشکی خوندم اینو از همون اول میدونستم که تحصیلات مهمه واسم بهشم گفتم ولی گفتم بره و بیاد شاید به دلم نشست 

تو این دو هفته چهار بار رفتیم بیرون باهم یه بارم منو رسونده تا دانشگاه و بعد برگردونده

خیلیم زود فضا رو احساسی کرد همش بهم میگه عزیزم الان زنگ زده میگه دلم برات تنگ شده جات خالیه تو ماشین کنارم منم گفتم کم زبون بریز به شوخی🤐

دیشب باهم بیرون بودیم گفت یا بگو آره یا بگو نه گفتم از نظر عقلی ۹۰ درصد اوکیه ولی احساسی ۵۰ ۵۰ ئه 

ینی حس بدی بهت نداشتم

گفت پس حس خوبیم نداشتی؟

گفتم نه

بعد اینم ک برگشتیم پیام داد من به خانوادم چی بگم گفتم والا خانوادت خیلی زود جواب میخوان من تا صبح فکرامو میکنم اگه اوکی بودم ادامه بدیم بریم مشاوره هرچی مشاور گفت اگه هم نه که کلا تمومش کنیم

اینو ک گفتم خیلی ناراحت شد که قلبم گرفتو چطوری انقدر راحت میگی همه چی تموم تا صبحم نخوابید

منم صبح گفتم اوکیه بیا بریم مشاوره اگه نظر اون مثبت بود دیگه نظر منم مثبته

ولی واقعا راحت نیستم از اینکه اینهمه ابراز علاقه میکنه من حسی بهش ندارم هنوز

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از رفتاراش هم دوست داشتن رو برداشت میکنی؟! یا صرفا ابراز علاقه‌ی کلامی داره؟

از رفتاراش هیجانو برداشت میکنم تا دوست داشتن

میریم بیرون هی سعی میکنه دستشو بزنه به دستم منم خوشم نمیاد🤐

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

فقط مهندس ناظره؟رد کن با یه پزشک ازدواج کن

آره یه مهندس ناظر سادست

چون فکر میکنی در مدت نیست قبول نکنچون هم خودت اذیت میشی هم اون بنده خدا

خواستگار پزشکم ندارم آخه

ازدواجه ها حسی نداری بگو نه اصن یه سال نخوابه یه شب ک چیزی نیس

الان ک گفتم بریم مشاوره چجوری بگم نه دیگه؟!