2777
2789
عنوان

بیاین از خواستگارم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 21 پست
اصن شاید مشاور باعث نه گفتنت شد برو حالا فعلا

آره به احتمال زیاد بگه بهم نمیخورید

نه چون من پزشکم

از نظر اعتقادی متفاوتیم 

اون بیخیاله هیچ هدف و پلنی برای آیندش نداره

من برعکس استرسیم

انگار به بلوغ عاطفیم نرسیده

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عجبخب خواستگارت چیکار کنه که تو اونو در حد خودت نمیدونی و خواستگار در حد خودتم نداری؟

هیچی اون بنده خدا که تقصیری نداره 

من نه اینکه در حد خودم ندونم اونو ولی همیشه تصورم این بود همسر آیندم تحصیلاتش در حد خودم باشه 

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

ول کن تنها بمونی بهترهالکی شناسنامت رو خط خطی نکن

الان که بهش گفتم بیا مشاوره چجوری بگم منصرف شدم؟

به احتمال ۸۰ درصد مشاورم میگه بهم نمیخوریدمیخوام از زبون اون بشنویم که هردو مطمئن از هم جدا شیم

الان که بهش گفتم بیا مشاوره چجوری بگم منصرف شدم؟به احتمال ۸۰ درصد مشاورم میگه بهم نمیخوریدمیخوام از ...

به نظرم وقتی خودت می‌دونی از روی تنهایی وارد این ارتباط شدی و از نظر شرایط هم بهش نمی‌خوری دیگه لازم نیست بری مشاوره فقط برای اینکه یکی دیگه هم همینو تایید کنه. مشاوره زمانی خوبه که دو نفر واقعا در تردیدن و بخوان روی رابطه کار کنن نه وقتی جوابش از قبل روشنه شاید بهتر باشه به جای اینکه منتظر شنیدن نه از زبون مشاور باشی خودت با اطمینان همون تصمیم درست رو بگیری

به خواستگارتم بگو : فکر کردم و به این نتیجه رسیدم که ادامه دادن این مسیر یا رفتن به مشاوره لازم نیست احساس می‌کنم از نظر شرایط و دیدگاه‌هامون تناسب نداریم برات آرزوی آرامش و موفقیت دارم

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
هیچی اون بنده خدا که تقصیری نداره من نه اینکه در حد خودم ندونم اونو ولی همیشه تصورم این بود همسر آین ...

خب الان با دید محقرانه میگی اره فقط ی مهندس ناظره سادست

اگر فردا شما ادامه تحصیل بدی تخصص بگیری چی؟ 

اگر میدونی میتونی با وجود تفاوت مدرک تحصیلی دوستش داشته باشی باهاش اشنا شو

اگر نه ادامه ندین