2777
2789
عنوان

برادرشوهر پرو....

| مشاهده متن کامل بحث + 2210 بازدید | 95 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوران عقد تا جورابای برادرشوهرمو هر روز میشستم 

ولی از من نصیحت به هیچکس بیشتر از اونی که ازت انتظار میره خوبی نکن حیف و میل میشه..

خوبی هاتو به جا و برای کسی که قدرشو میدونه خرج کن 

روی سنگ قبرم بنویسید این اولین  باری نبود که مرد  
منم برادرشوهرم میگفت  شونه هامو ماساژ بده !( نا گفته نماند محرم و هم سن  هستیم)

اونوخ اگ با برادرشوهرت محرمی چطوری با شوهرت ازدواج کردی؟؟؟ اونم محرمت میشد دیگ

😐😐😐😐😐😐😐😐😕🤔🤔🤔🤔

♥Cok sukur bin sukur seni bana verene
اونوخ اگ با برادرشوهرت محرمی چطوری با شوهرت ازدواج کردی؟؟؟ اونم محرمت میشد دیگ 😐😐😐😐😐😐😐😐😕🤔 ...

😂😂 😂 نه دیگه شوهرم پنج سال بزرگتر از منه ، من و برادرشوهرم همزمان باهم از شیر مادرشوهر تغذیه میکردیم😓😂

😂😂 😂 نه دیگه شوهرم پنج سال بزرگتر از منه ، من و برادرشوهرم همزمان باهم از شیر مادرشوهر تغذیه میکر ...

خخخخ البته میدونی ک باید ی تایم زیادی رو شیر داده باشه تا محرم شید ی وخ ب گناه نیفتید الکی الکی فکر میکنم باید 24 ساعت بیستر باشه فک کنم

♥Cok sukur bin sukur seni bana verene
خخخخ البته میدونی ک باید ی تایم زیادی رو شیر داده باشه تا محرم شید ی وخ ب گناه نیفتید الکی الکی فکر ...

اره فک کنم یه ماه بیشتر منو شیر داده مادرشوهرم

من دوران عقد تا جورابای برادرشوهرمو هر روز میشستم  ولی از من نصیحت به هیچکس بیشتر از اونی که ا ...

وایییی واقعا؟؟؟ راس میگی بخدا نباید الکی خوبی کرد....

خوبی ک از حپ بگذرد نادان خیال بد کند..‌‌

مطمنم قدر تورم ندونسته!!!

اقا لایک نکنید اه......