2777
2789
عنوان

گوشت اضافه و زگیل

19383 بازدید | 16 پست

سلام.روی قسمت بالای اندام تناسلی دو تا چیز مثل گوشت اضافه دراومده .یکیش چند ماه پیش و یکیشم تازگیا.

کسی تا حالا ب این مورد برخورد کرده؟

خدای خوبم بخاطر همه چیز ازت ممنونم مثل همیشه مراقب زندگیم باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا عفونته،،برو دکتر

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

اره من روی دستم زگیل زدم هی بزرگتر شد باید بسوزونی

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

خودمم زیر بغلم دو تا دارم از بچگی.

ولی اونجا ک زده خیلی منو ترسونده

خدای خوبم بخاطر همه چیز ازت ممنونم مثل همیشه مراقب زندگیم باش

زگيل روي دست با زگيل تناسلي فرق داره؟

منظورم اينه اگ رو دست زگيل دربياد يني زگيل تناسلي داره؟

اخه تو نت خوندم زگيل تناسلي جاي دگ هم ميزنه

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME
زگيل روي دست با زگيل تناسلي فرق داره؟ منظورم اينه اگ رو دست زگيل دربياد يني زگيل تناسلي داره؟ اخه ...

اره عزیزم کاملا متفاوتن باهم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏