2777
2789
اگر شما میخوای بچت رو از ایران خارج بکنی عملا نمیتونی چون موقع خروج تو گیت پسرت رو نگه میدارن و میگن ...

نه برای بیمه شدن نسافر میگم

داخل کشوره

میخام برم مشهد برا شفای بچم نمیزاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم برای هواپیما که حتما از شهر خارج میشه چون هواپیمای داخل شهری نداریم که 😂😂 طنزید بخدا

مثبت نگاه کن شاید هواپیمای شخصی توشهری دارن :)

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

تا هواپیما بخاد تیک آف کنه شهر تموم میشه 😂

🥴 

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

عزیز داخل کشورو میپرسمهرچیزی خنده دار نیستا

تو که فیلمی هیچی 😂

منظور من اونی بود ک گفت بخای از شهر خارج شی 😂

کلا فیلمید

نشستی داری تخمه میخوری میایی تاپیک میزنی همین میشه دیگه 😂

با فهمیدیم میخای بلیط بگیری فهمیدیم شما هواپیما سوار میشید باشه خانم مسافرتی

اینو تاپیک زدن داشت زنگ میزدی اژانس همون ثانیه میگفت به کی اس ام اس میره یا نه 

من قطار چندبار گرفتم هیچ پیامی نمیره هواپیما هم فک نکنم بره. سفر خارج از کشور فقط مجوز میخواد

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
نه برای بیمه شدن نسافر میگم داخل کشوره میخام برم مشهد برا شفای بچم نمیزاره

اگر میخوایی بیایی مشهد ما بری حرم واسه شفا گرفتن نمیتونی بیایی چون اون باید اجازه بده فقط برای مکه رفتن میتونی بدون اجازش بدی وگرنه هرکجای دنیا بخوای بری باید اجازه بده و بهتره اینکار رو نکنی چون اگر اتفاقی برای بچه بیفته دیگه دست از سرت برنمیداره 

راضیش کن اجازه بده اونم نه لفظی کتبی ازش بگیر 

اگرم برای دکتر میخوایی بیایی که نامه از کمیسیون پزشکی شهرتون بگیر که این بچه باید بره توی یک شهری که امکانات درمان داره 

من زندگی را دوست دارم ولی از زندگی دوباره میترسم...من روز را دوست دارم ولی از روزگار میترسم...