2777
2789

میدونی لبخند جون قضیه چیه ... من این قرص رو قبلن تبلیغاتشو شنیده بودم باور نمیکردم گفتم الکیه ... ولی عمه ام بعد از ۷ سال همون ماه خورد و همون ماه پریود شد ولی ماه بعد حامله شد منم بدوبدو بعد از پریود دارم میخورم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی لبخند جون قضیه چیه ... من این قرص رو قبلن تبلیغاتشو شنیده بودم باور نمیکردم گفتم الکیه ... ول ...

عزیزدلم میشه اگه پیغاممو خوندی .منو راهنمایی کنی .شما پریودات نامنظم بود؟؟؟ من تنبلی دارم .اگه داروی خوبیه و منظم میکنه بخرم استفاده کنم

فرشته قشنگم،مامانت انتظار رو دوست نداره ....بیا
عزیزدلم میشه اگه پیغاممو خوندی .منو راهنمایی کنی .شما پریودات نامنظم بود؟؟؟ من تنبلی دارم .اگه داروی ...

سلام عزیزم خوبی ... ببخش من ایمیلم خراب شد دوباره اومدم ... خوشبختانه من حامله شدم تو چی 

سلام عزیزم خوبی ... ببخش من ایمیلم خراب شد دوباره اومدم ... خوشبختانه من حامله شدم تو چی 

سلام ممنون عزیزم . اون کاربریم ترکید. خوشحال شدم که باردار شدی مبارک باشه ایشالا به سلامتی به دنیا بیاد. با پونیکا باردار شدی؟؟، میشه خواهش کنم ازت بهم بگی چه چیزایی استفاده کردی و باردار شدی؟؟؟؟ من دیگه خیلی نا امیدم😥

تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد، زندگی درد قشنگیست که جریان دارد.
سلام ممنون عزیزم . اون کاربریم ترکید. خوشحال شدم که باردار شدی مبارک باشه ایشالا به سلامتی به دنیا ب ...

فدات شم عزیزم هیچ وقت ناامید نباش ... من اصلا لز پونیکا استفاده نکردم رفتم یزد به من دارد داد و آمپول داد جواب گرفتم عزیزم آن شالله تو هم مامان میشی

عزیزم من عکس قرص و‌امپولی ک استفاده کردم را برات فرستادم ... ببین فقط با یه آمپول حامله شدم خداروشکر ...

آخه من لتروزول خوردم جواب نداده بهم . اسم آمپولت چیه؟؟؟

آخه من لتروزول خوردم جواب نداده بهم . اسم آمپولت چیه؟؟؟

عزیزم اگه دقت کنی اسم آمپول نوشته ... منم سه ماه اول خوردم جواب نگرفتم ... این جلسه دوم هست ک رفتم دکتر و جواب گرفتم 

عزیزم اگه دقت کنی اسم آمپول نوشته ... منم سه ماه اول خوردم جواب نگرفتم ... این جلسه دوم هست ک رفتم د ...

دیدم hcg هست دکتر به منم داد اما چون با لتروزول و کلومیفن فولیکولام بزرگ نشدن دکتر گفت دیگه نزن آمپولارو بی فایدس منم دیگه نرفتم دکتر 😔😔😔