2777
2789
همش حس میکنم همه خانما شاغلن‌ صبح تا شب تفریح بیرون منم که بدبخت خونه

اون شاغلام جز خستگی و بدن درد چیزی ندارن باور کن

اگه خواستی منو ریپلای کنی حواست باشه بی احترامی نکنی، وگرنه پاره میکنم😇 چون چندسال پیش کلاس کنترل خشم میرفتم الان دیگه اثرش رفته. #افغانی ستیز. 

به بدترین شکل ممکن

دخترم صب هر کاری کردم بیدار نشد بریم باشگاه 

لباس پوشیده بودم وعده قبل تمرین خوردم ولی دخترم گریه کرد که نریم

تسلیم شدم و بر بخت خودم لعنت فرستادم...

همسرم از محل کارش طبق آزمایشات دوره ای و تخصصی که گرفتن مشکوک به سرطان هست

دست و بالمون هم خالیه باید بره دوباره جای معتبر دکتر و آزمایشو...

خسته ام از این زندگی پر از مشکلات و بی پولی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عالی بود 

صبحانه خوردم رفتم حرم تا ظهر نماز ظهر وعصر روتو رواق دارالحجه خوندم اومدم نهار خوردم واستراحت کردم الان هم میخوام اماده بشم برم حرم تا اخر شب دعا گوی همه شما دوستان هستم

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

من درد قبل پریودی گرفتم قاطی کردم 😂همسرم هرچی گفت بیام دنبالت بریم بیرون هم دور بزنیم هم شب بمون فردا صبح از اینجا بریم پیک نیک خواهرش هم اونجا بود هرچی مامان و خواهرش هم گفتن حتما بیا منتظرتیم گفتم نه ممنون باشه برای بعدا و... عقدیم الان خونه مامانم اینا موندم تنها مامانم خوابه حوصله ام سر رفت کفش میرفتم ها 😂

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

دیروز مغازه نرفتم کلا خونه رو سابیدم،، شب مهمون داشتم کلی برا تولدم سورپرایزم کردن،، امروز دوباره تمیزکاری و به دخترم کیک خامه ای قول دادم بپزم، کیکشو پختم خامه کشی وتزئینش مونده،ژله گذاشتم، شیرینی آلما پختم، آش دوغ پختم، لبو ام غروب میذارم بپزه ان‌شاءالله 

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️